WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Доста добар raw, еден од посилните оваа година. Меч на вечерта за мене си е Шејмас вс Берет, не толку брз меч, ама ми се допадна ударот на Берет со нога :), крајот доста добар, Винс вс Панк, мечот малце потсети на attitude era, овој Punk почна ептем да ме нервира, моментално човекот си е број еден во федерацијата без сомнение, најдобар во рингот, најдобар на микрофонот, ама овој гимик според мене можеше и подобро да се развие, читав некаде дека не останал face заради една причина, за да не го зазеде местото на знаете кој. Незнам дали сте запознаени со оваа ситуација:

Bobi_kr_palanka Го немам читано тоа за Punk.
ОК беше RAW имаше од се по малку и тоа ми се допадна.
Ама тапа е што во моментов не ми изгледа дека HIAC ќе има многу мечеви. Сега за сега јас бројам 5 меча кој што ќе бидат на ППВ-то евентуално 6 од кој 1 ќе биде divas match.
Да Sheamus/Wade беше добар меч али у главном мене не ми се свиѓаат такви stiff matches во кој што повеќе се користи сила отколку wrestling skills (и под ова не подразбирам submission moves туку суплекси,ддт и stuff like that :D )

http://wrestlechat.net/report-cm-pu...-a-wrestlemania-match-against-the-undertaker/

Make it happen :vozbud: И така двајцата се веројатно најпопуларни кечери(ако не ги рачунаме децата кој го сакаат Сина) ова би бил одличен меч.
Незнам последните епизоди дали имате забележано. во секое појавување на Punk, тој го спомнува Стив Остин, изгледа од wwe планираат по некаков начин да го убедат Остин да се врати за еден меч, а и Остин одамна има изјавено дека е голем фан на Punk, така да ако се случи Punk vs Austin или Punk vs Taker на следната манија би било одлично :)

Незнам последните епизоди дали имате забележано. во секое појавување на Punk, тој го спомнува Стив Остин, изгледа од wwe планираат по некаков начин да го убедат Остин да се врати за еден меч, а и Остин одамна има изјавено дека е голем фан на Punk, така да ако се случи Punk vs Austin или Punk vs Taker на следната манија би било одлично :)
Нема везе ја читав тоа демек како subtle маркетинг за играта било.
Остин има повреди и е во лоша состојба башка на WM ќе бидат Брок и Двејн така да не сака да биде overshadowed Остин.
Така да ако се случи ова може само на WM 30 ма да и тоа е во прашање.

Конечно супер епизода и од smackdown, една од најдобрите оваа година, Кејн вс Зиглер меч на вечерта, се надевам дека скоро Зиглер ќе кешне со куферот зошто човекот ја заслужува титулата, моментално со Панк и Брајан топ 3 in ring performers. Брајан вс Дел Рио исто многу добар меч, за мене очекувано Дел Рио победи, Ренди со малку подолга коса, сега изгледа како на неговото деби во 2003, се надевам дека ќе тргне heel и дека ќе му го вратат стариот гимик legend killer, се на се добро шоу од мене 8/10.

PWInsider.com

Mark Henry is set to return on tonight's RAW as he confirmed it on Twitter. We predict he might be going to feud with Ryback since he has been tweeting about him for weeks.

Сина па ќе има шанса за титулава? :facepalm:

PWInsider.com

Mark Henry is set to return on tonight's RAW as he confirmed it on Twitter. We predict he might be going to feud with Ryback since he has been tweeting about him for weeks.

Сина па ќе има шанса за титулава? :facepalm:
Не го знаев ова.Не ми се верува да има feud со Рајбек.Нема шанса

Лажна информација :icon_lol: Но Рејбек вс Панк на HIAC ќе биде интересно да се види како ќе направаат Панк да тепа. Со помош на Брук чисто или нешто трето?

fidanmk ти вообичаено постираш целосни епизоди.Нешто од вчера ти се наоѓа линкче? :D

fidanmk ти вообичаено постираш целосни епизоди.Нешто од вчера ти се наоѓа линкче? :D
FEED ME MORE! Rayback и официјално ќе се бори против CM Punk во HELL IN A CELL за WWE титулата.
Еве во два дела најновото издание на WWE RAW

Kofi Kingston е новиот интерконтинентален шампион откако го победи Миз
Trouble in paradise :)

Интересна епизода взера. Панк како така го победи Шејмуз. Кејн против Шоу исто така интересен меч. Само не знам како може Дел рио постојано да го тепа Даниел Брајан :facepalm:

Али ќе биде интересно на HIAC. Шоу и Рајбек имаат инзворедни серии па ќе видиме дали Панк и Шејмуз ќе ги одбранат титулите. Но гледам дека Рајбек многу зборува против Голдберг па можеби токлму вој ќе му помогне на Панк?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom