WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Миз станува фејс..или има некоја далавера спремено за недела... Ако стане фејс тоа е нешто најпаметно што можат сценаристите на WWE да го направат.... Миз е одличен техничар и има прекрасно мајк скилс... Беше одличен како Хил додека беше шампион...но го спуштиа многу ниско и малку беше повеќе посветен на филмовите..али еве го полека се враќа.... Или ради него Тим Фоли ќе победи или ќе биде некаков напад врз Кофи и ќе изгубат.... Иначе За Панк вс Сина вс Рајбек не гледам кај води оваа приказна... Многу е очигледно дека спремаат блокбастер меч за Wrestlemania кој најверојатно ќе е или Панк вс Рок... Или па Панк вс брок ..така да Панк ќе ја одбрани титулата во недела.... За World Heavyweight title Не гледам поента зашто му дадоа на Шоу титула..... Требаше некој друг помлад да почнат да буткаат Како зиглер него ли пак на шоу... Па он нема ништо ново да покаже...иначе за недела Шоу ќе ја одбрани титулата..пошо во пракса на wwe Им е подолги title reigns во последно време....

Еве нешто за пушот на Ренди Ортон(веројатно како хил) во следните 6 месеци:

http://www.wrestlezone.com/news/263963-exclusive-backstage-talk-on-future-plans-for-randy-orton

WZ has confirmed via backstage WWE sources that rumors of Randy Orton being pushed back to the top of the card is very much a priority over the next six months.

In addition to focus being put back on the third-generation star, a heel turn for his character is expected. One source even noted the heel turn has been a discussed possibility to happen as soon as this Sunday's Survivor Series.

There has been concern of Orton turning heel because he's been a top face for the Smackdown live events, but we've learned the general internal feeling has changed. Now it seems WWE officials realize a heel turn is probably the best use of Orton's talents and will make him happy personally as he's expressed how he likes to play a heel rather than face. In terms of not having him as a face that sells tickets, we're told WWE realizes Orton as a great heel could help develop a face and mold that talent into a potential big ticket seller.
Се надевам нама да заебат работа и со него.

А еве и за Роки:

Newspapers in the Middle East are reporting that The Rock will be filming a new movie in March 2013 in Abu Dhabi, U.A.E. This may of course limit his appearances in the build to WrestleMania 29.

The film is reported to be a remake of Arbian Nights, costing $90 million which would also star Anthony Hopkins and Zac Efron.
Ќе снима филм па така шансите на Панк да го победи на Royal Rumble стануваат се поголеми.

Еве нешто за пушот на Ренди Ортон(веројатно како хил) во следните 6 месеци:

http://www.wrestlezone.com/news/263963-exclusive-backstage-talk-on-future-plans-for-randy-orton

Се надевам нама да заебат работа и со него.

А еве и за Роки:

Ќе снима филм па така шансите на Панк да го победи на Royal Rumble стануваат се поголеми.
Ренди обавезно мора Хил да станува..... А за Нов фејс Миз е совршен ... А и брајан да го вратат како фејс не би било лошо...

Иначе се ми се чини Дека Панк ќе има меч со брок каде што ќе биде предаден од страна на Хејман....

Ренди обавезно мора Хил да станува..... А за Нов фејс Миз е совршен ... А и брајан да го вратат како фејс не би било лошо...

Иначе се ми се чини Дека Панк ќе има меч со брок каде што ќе биде предаден од страна на Хејман....
Брајан е фејс веќе.

не ми се верува да има Панк/Брок меч ама се е можно.

Во секој случај ВМ29 би требало да биде неверојатна со оглед на талентот што го имаат на располагање:
Рок,Панк,Брок,Сена,ХХХ,Тејкер,Зиглер,Брајан,Коди,Миз,Ортон...

Брајан е фејс веќе.

не ми се верува да има Панк/Брок меч ама се е можно.

Во секој случај ВМ29 би требало да биде неверојатна со оглед на талентот што го имаат на располагање:
Рок,Панк,Брок,Сена,ХХХ,Тејкер,Зиглер,Брајан,Коди,Миз,Ортон...
Мислев на Фејс ко шо беше...а не на овој начин.... моментално не е ни фејс ни Хил...незнам кој беше изразот за тоа...
Иначе ХХХ не верувам дека ќе иде на ВМ29...А и се збори дека Тејкер не е во добра здравствена состојба за да се бори годинива...можно е да ја прескокне ВМ29 и наредна да му биде последен меч во кариера против Сина...бар такви шпекулации има ....
Иначе за Брок вс панк..па ете ако снима Рок филм едино Брок е логично решение за блокбастер меч....

^Има голем потенцијал но може да заебат работа.

Хејман ако го предаде Панк и ако има Панк/Брок фуед ќе биде одлично,Панк ќе стане фејс пак и вееојатно нема да има некакви кукавички работи на Ројал Рамбл но мислам дека нема шанси да го направат ова.

http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2012/1114/557943/cm-punk/
Еве има и шпекулации дека СИ ЕМ Панк ќе биде Мејн Евент на ВМ. Би било добро да има меч Undertaker(кој има серија од 19 или 20-0?) против Панк кој доколку ја зачува титулата до тогаш ќе ја има веќе над 500 дена. Но веројатно ќе видиме Сина ВС Рок ВС Панк каде шо секако Џони ќе тепа оти веќе долго време ја нема земено титулава.

Иначе за Брок вс панк..па ете ако снима Рок филм едино Брок е логично решение за блокбастер меч....

Рок веројатно ќе се врати да направи меч два на РР И ВМ29. Мислам дека за РР речиси 100% е сигурно дека ке се бори против Панк после РАВ 1000:
http://www.youtube.com/watch?v=ERAEecQBPoM
http://www.youtube.com/watch?v=HVRzHHM0I_E

Проблемот ќе биде ако се ја освои титулата и нема да се појавува на епизодите што ќе биде штета.

Да искоментирам за шоуто, подпросечно, Зиглер вс Ортон, фантастичен меч, може и краток беше, ама кога овие двајца се во рингот неможе да е поразлично. Таг тим мечот после исто така добар. Панк Сина добар меч, додуша мечот го изнесе Панк, Сина стандард си лежеше you cant see me и толку од него. Крајот покажуваше што точно ќе се случи на турнирот, двајца се караат третиот користи.
За World Heavyweight title Не гледам поента зашто му дадоа на Шоу титула..... Требаше некој друг помлад да почнат да буткаат Како зиглер него ли пак на шоу... Па он нема ништо ново да покаже...иначе за недела Шоу ќе ја одбрани титулата..пошо во пракса на wwe Им е подолги title reigns во последно време....
Се надевам дека не си сериозен за Шоу, тој е во wwe повеќе од 15 години, последните 10години му немаат дадено една од големите титули, моментално не гледам некој од smackdown што повеќе ја заслужува титулата од него.
Миз фејс тука ми е сомнително, ќе има некоја финта со Миз на турнирот бидејќи тој е на cover-от за турнирот.
Мои прогнози за турнирот, Cesaro vs R-Truth речиси сум сигурен дека Сезаро ќе ја одбрани титулата. Одбрана на Шоу вс Шејмс, и можен кеш на Зиглер, Тим Зиглер вс тим Фоли, незнам што би можело да се случи тука, типувам на победа на тим Зиглер. Панк вс Сина вс Рајбек, сигурен сум во победа на Панк, мечот е јасен и како ќе тече, Сина и Рајбек вс Панк на почетокот после тие ќе се потепаат малце, и на крајот Панк ќе искористи некоја ситуација и оп успешна одбрана на титулата. Се надевам дека ќе му го средат гимикот на Панк малце зашто Rumble се ближи и ваков гимик на Панк во меч против Рок нема да биде интересен бидејќи победникот ќе се знае однапред (не дека сега не се знае). Чекам на прогнози и од вас

Се надевам дека не си сериозен за Шоу, тој е во wwe повеќе од 15 години, последните 10години му немаат дадено една од големите титули, моментално не гледам некој од smackdown што повеќе ја заслужува титулата од него.
Миз фејс тука ми е сомнително, ќе има некоја финта со Миз на турнирот бидејќи тој е на cover-от за турнирот.
Мои прогнози за турнирот, Cesaro vs R-Truth речиси сум сигурен дека Сезаро ќе ја одбрани титулата. Одбрана на Шоу вс Шејмс, и можен кеш на Зиглер, Тим Зиглер вс тим Фоли, незнам што би можело да се случи тука, типувам на победа на тим Зиглер. Панк вс Сина вс Рајбек, сигурен сум во победа на Панк, мечот е јасен и како ќе тече, Сина и Рајбек вс Панк на почетокот после тие ќе се потепаат малце, и на крајот Панк ќе искористи некоја ситуација и оп успешна одбрана на титулата. Се надевам дека ќе му го средат гимикот на Панк малце зашто Rumble се ближи и ваков гимик на Панк во меч против Рок нема да биде интересен бидејќи победникот ќе се знае однапред (не дека сега не се знае). Чекам на прогнози и од вас
Сериозен сум за Шоу пошо не е интересен за гледање....нема интересен StoryLine и не носи гледаност...затоа мислам дека е грешка што му дадоа титула....
Иначе за турнирот Цезаро ќе тепа, Тим зиглер вс тим Фоли Миз ќе изигра клучна улога тука....има две варијанти... Едната е да го прават Фејс и он да донесе победа на тим Фоли...
Другата е да го предаде тимот со напад врз кофи пошо нели имаа расправии меѓу нив за титулата...
А панк вс сина вс Рајбек... Прво Панк јаде голем ќотек од рајбек при што ќе биде надвор од ринг после ќе се тепаа сина и рајбек при што рајбек ке доминира и таман кога ќе направи Пин Панк некако ќе го удри доволно за да ја украде победата...

Мои предвидувања:

sadface.gif
VS
b59i9.png
VS
ryback_smiiley.png

На почетокот Рајбек и Сина го фрлаат Панк наокулу како да е ништо па по некое време Рајбек добива шанса да го пинува Панк но судијата од HIAC пак го спречува. Додека Рајбек не е во мечот Сина и Панк имаат добра битка се додека Зиглер не интервенира и го нокаутира Панк,Панк има шанса да победи но тогаш се враќа Рајбек и прави пин врз двајцата(Сина ќе биде најздоле а Панк над него) па оти Панк бил над Сина него му се рачува пинот па така Панк ја одбранува титулата. Рајбек ќе има уште една шанса на TLC а Сина ќе има меч против Зиглер. Така завршува серијата на Сина од 8 СС без пораз.

Биг Шоу вс Шејмуз
Веројатно најдобриот фуед на Шејмуз по долго време но тоа се должи на него тука на Биг Шоу. Мислам дека Шоу ќе победи оти Шејмуз некако не добива таква реакција од публиката како шо треба од главното лице на СД. Откако Шоу ке тепа Шејмуз ќе го удри со Брод Кик и тогаш Зиглер ќе дојде со куферот но сепак нема да успее да ја освои титулата. Шоу ќе ја има титулата во ВМ па тогаш ќе ја изгуби од Рајбек. Не сум сигурен што е следно за Шејмуз...

Тим Зиглер вс Тим Фоли
Не сум сигурен каква поента има тимот без Панк(оти требаше да биде Панк ВС Фоли) но сепак овие мечови се интересни. Роудс веројатно нема да биде во тимот па ќе го замени некој од Отанга или Тенсеи. Доколку Ортон не стане хил вака мислам дека ќе испаѓаат:
Отанга или кој и да го замени Коди од Даниел Брајан
Даниел Брајан и Кофи од damien sandow
damien sandow од Кејн
Миз од Барет
Бареј од Кејн
Кејн од Делрио и
Делрио и Зиглер од Ортон

Не знам кога ќе биде мечов пред или после Шејмуз вс Шоу но Зиглер после овој пораз и поразот од Шоу ќе реши да се вмеша во мечот за WWE титулата оти некој треба и да џобира за Сина на ТЛЦ.

Добро е темава се разжестила
Мислев на Фејс ко шо беше...а не на овој начин.... моментално не е ни фејс ни Хил...незнам кој беше изразот за тоа...
Иначе ХХХ не верувам дека ќе иде на ВМ29...А и се збори дека Тејкер не е во добра здравствена состојба за да се бори годинива...можно е да ја прескокне ВМ29 и наредна да му биде последен меч во кариера против Сина...бар такви шпекулации има ....
Рок и да снима филм пак ќе биде дел од ВМ.
Панк вс Тејкер за титулата би бил супер меч и добро би било да се случи.
ХХХ би требало да биде дел од шоуто ако тоа е потребно.
Ако не ќе го прескокне ВМ 29

Добро е темава се разжестила

Рок и да снима филм пак ќе биде дел од ВМ.
Панк вс Тејкер за титулата би бил супер меч и добро би било да се случи.
ХХХ би требало да биде дел од шоуто ако тоа е потребно.
Ако не ќе го прескокне ВМ 29
би било супер..башка имаат историја овие двајца... пред неколку години кога се го наместија панк да му ја земе титулата на Тејкер... Али ти викам Тејкер не е во здравствена состојба за да може да се бори редовно.... наредна година Дефинитивно ќе му биде последна... А вм30 последен меч....сеа не се знае за оваа година што ќе биде на вм29...едино за што ќе се бори тејкер ќе биде за низата....така да шансите за да има меч со панк за титула се скоро 0....

Коефицентите за во Недела:

http://www.paddypower.com/bet/sports-novelties/wwe?ev_oc_grp_ids=662689

Antonio Cesaro 1/8, R-Truth 9/2
CM Punk 1/7, John Cena 7/1, Ryback 9/2
Team Foley 2/5, Team Ziggler 7/4
Eve 8/13, Kaitlyn 6/5
Big Show 8/13, Sheamus 6/5

Веројатно вака и ќе испаднат.
Мене уште не ми се верува дека може да се кладиш на ова.
Па некој што работи во WWE може да стане милионер вака.

Paddy Power имаат ставено лимит за да се заштитат и плус како добиваш така ти го намалуваат лимитот за уплата. Коефицентите исто не се многу големи(за Панк треба да дадеш 7 за да добиеш една фунта итн).

Мои предвидувања:

sadface.gif
VS
b59i9.png
VS
ryback_smiiley.png

На почетокот Рајбек и Сина го фрлаат Панк наокулу како да е ништо па по некое време Рајбек добива шанса да го пинува Панк но судијата од HIAC пак го спречува. Додека Рајбек не е во мечот Сина и Панк имаат добра битка се додека Зиглер не интервенира и го нокаутира Панк,Панк има шанса да победи но тогаш се враќа Рајбек и прави пин врз двајцата(Сина ќе биде најздоле а Панк над него) па оти Панк бил над Сина него му се рачува пинот па така Панк ја одбранува титулата. Рајбек ќе има уште една шанса на TLC а Сина ќе има меч против Зиглер. Така завршува серијата на Сина од 8 СС без пораз.

Биг Шоу вс Шејмуз
Веројатно најдобриот фуед на Шејмуз по долго време но тоа се должи на него тука на Биг Шоу. Мислам дека Шоу ќе победи оти Шејмуз некако не добива таква реакција од публиката како шо треба од главното лице на СД. Откако Шоу ке тепа Шејмуз ќе го удри со Брод Кик и тогаш Зиглер ќе дојде со куферот но сепак нема да успее да ја освои титулата. Шоу ќе ја има титулата во ВМ па тогаш ќе ја изгуби од Рајбек. Не сум сигурен што е следно за Шејмуз...

Тим Зиглер вс Тим Фоли
Не сум сигурен каква поента има тимот без Панк(оти требаше да биде Панк ВС Фоли) но сепак овие мечови се интересни. Роудс веројатно нема да биде во тимот па ќе го замени некој од Отанга или Тенсеи. Доколку Ортон не стане хил вака мислам дека ќе испаѓаат:
Отанга или кој и да го замени Коди од Даниел Брајан
Даниел Брајан и Кофи од damien sandow
damien sandow од Кејн
Миз од Барет
Бареј од Кејн
Кејн од Делрио и
Делрио и Зиглер од Ортон

Не знам кога ќе биде мечов пред или после Шејмуз вс Шоу но Зиглер после овој пораз и поразот од Шоу ќе реши да се вмеша во мечот за WWE титулата оти некој треба и да џобира за Сина на ТЛЦ.
Не верувам дека Зиглер ќе има неуспешен кеш, за Шоу исто не верувам дека ќе ја држи титулата многу време, се си мислам дека на TLC тој ќе ќешне и ќе стане шампион. Како што пиша dragonsky Punk vs Undertaker на wrestlemania би бил супер меч, best in the world vs dead man се надевам дека овој меч ќе се случи бидејќи би било спектакл, и двајцата се одлични, сега taker е во години, ама и на овие години тој е подобар од 90% од моменталниот ростер. Наскоро треба и Џерико да се врати, вајда тоа ќе е Royal Rumble така да оваа wrestlemania треба да биде една од подобрите со оглед на талентот што го поседуваат Punk, Rock, Lesnar, Undertaker, Jericho, Orton, Cena:D, Daniel Bryan, Kane ...
И ја читав дека Ортон поднел барање до wwe да му дадат пак да биде хил, ако сценаристите му дозволат ќе биде интересно, би сакал да му вратат стариот gimick legend killer :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom