WWE

C

Castiel

Гостин
Денеска карши Хотел Карпош видов еден дечко во црна GTS маичка, некој од темава да не беше ? :D
Чисто сумњам...мора да бил некој што идел на печалба во америка..кај нас тешко дека се продаваат такви маички

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Или од интернет ја нарачал. А не ми изгледаше како некој многу стар, млад дечко си беше. Сигурно од нет ја нарачал :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Braden Walker to WWE....still better transfer than any of Chelsea's transfers this summer.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бугаринов Русев има добар потенцијал, можеби еден ден ќе стигне и до главниот ростер, има шанси конечно некој од ова подрачје да стигне до главниот ростер.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Извинете што не бев активен во изминатиов период. Нешто ја заборавив лозинката па оддвај ја рестатирав.

А за изминативе ППВ, СС потфрли со бројките:
http://www.f4wonline.com/more/more-top-stories/96-wwe/33198-summerslam-ppv-numbers

Најмалку купени примероци од 97ма година а не очекувам дека и Night of champions што е лошо за Брајан кој беше во МЕ :(

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Гледаше некој NoC? Добри беа мечевите ?

Јас малце каснам со прашањево ама никој не пишал па ме интересира дали сум пропуштил многу :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Bobi_kr_palanka Jan Polat ајде бе малце оживејте ја темава :D

Вечер ППВво не ми прави мерак ваљда утре ќе го гледам.
Инаку на СД имаш ептен добар меч меѓу Дел Рио и Зиглер

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
NOC беше катастрофа, подобро не го гледај, едно од најлошите ППВ во последниве 10 години. Немаше меч што заслужи 4 цвезди.

А искрено и WWE нема квалитет во моментов и фуедиве се тапа. Брајан/Ортон фуедов не е тоа што очекувам. Треба да ги сменат малку. Ја претераа со yes чантовиве со Брајан, многу ко за деца го прават. Од Ортон очекував повеќе како хил. Треба да биде како порано кога ги шутираше Винс и Стефани. За ХХХ исто не можам да кажам дека прави нешто посебно. Винс дефинитивно е подобар хил од него. Не знам каде ќе одат со овој ХХХ/Брајан фуед но се надевам дека ќе се поправи. Винс веројатно ќе стане фејс но нема ниту еден сериозен претенден за титулата ( освен Панк ) за да замени еден од Панк или Ортон... Ќе видиме што ќе биде со ова но надевам дека Брајан ќе стане хил па ќе има фуед со Панк а он ќе ја земе титулата назад на ВМ. Но не би ме чудело Сина да се врати и да ја униште цела корпорација.

За whc катастрофа. Не знам зошто АДР е шапмион толку време. Тотално ја уништува титулава....

А за вечер не очекувам квалитет. Типувам на победи на Ортон, АДР,АЈ, ЦМ Пунк (редно време е) и Коди/Даст ( Шилд почнаа да губат кредибилитет во овој сторилајн).

C

Castiel

Гостин
NOC беше катастрофа, подобро не го гледај, едно од најлошите ППВ во последниве 10 години. Немаше меч што заслужи 4 цвезди.

А искрено и WWE нема квалитет во моментов и фуедиве се тапа. Брајан/Ортон фуедов не е тоа што очекувам. Треба да ги сменат малку. Ја претераа со yes чантовиве со Брајан, многу ко за деца го прават. Од Ортон очекував повеќе како хил. Треба да биде како порано кога ги шутираше Винс и Стефани. За ХХХ исто не можам да кажам дека прави нешто посебно. Винс дефинитивно е подобар хил од него. Не знам каде ќе одат со овој ХХХ/Брајан фуед но се надевам дека ќе се поправи. Винс веројатно ќе стане фејс но нема ниту еден сериозен претенден за титулата ( освен Панк ) за да замени еден од Панк или Ортон... Ќе видиме што ќе биде со ова но надевам дека Брајан ќе стане хил па ќе има фуед со Панк а он ќе ја земе титулата назад на ВМ. Но не би ме чудело Сина да се врати и да ја униште цела корпорација.

За whc катастрофа. Не знам зошто АДР е шапмион толку време. Тотално ја уништува титулава....

А за вечер не очекувам квалитет. Типувам на победи на Ортон, АДР,АЈ, ЦМ Пунк (редно време е) и Коди/Даст ( Шилд почнаа да губат кредибилитет во овој сторилајн).
Брајан е премногу овер за да го направат хил...преголема грешка ќе е...а Сина не се враќа се до Ројал рамбл...а ово со корпарацијата најверојатно ќе трае до Вм...па ќе видиме како ќе се одвива...

Kajgana Shop

На врв Bottom