Сина се враќа во HIAC па на Брајан пушот веројатно е завршен. Сина/АДР и Шоу/ХХХ ќе бидат во МЕ. Жално но ништо неочекувано после катастрофалните рејтинзи и продажби на ППВ.Брајан е премногу овер за да го направат хил...преголема грешка ќе е...а Сина не се враќа се до Ројал рамбл...а ово со корпарацијата најверојатно ќе трае до Вм...па ќе видиме како ќе се одвива...
Има муабети дека ова со Сена е дел од сторилајн така да ќе видиме што ќе бидне.Сина се враќа во HIAC па на Брајан пушот веројатно е завршен. Сина/АДР и Шоу/ХХХ ќе бидат во МЕ. Жално но ништо неочекувано после катастрофалните рејтинзи и продажби на ППВ.
нема врска ова со сина и пушот на брајан...брајан ќе си продолжи за wwe ..а ова со сина е само колку да дигнат продажба на ппв...пошо откако е повреден сина доста се паднати...а и башка со сина планираат да вратат нешто кредибилитет за WHC титулата пошо последен период е само како 2 интерконтинентална титула...а и можно е да работат на тоа за Сандоу да кешнe после HIAC ... така да има повеќе можности али како и да е пушот на брајан нема да сопре во брзо времеСина се враќа во HIAC па на Брајан пушот веројатно е завршен. Сина/АДР и Шоу/ХХХ ќе бидат во МЕ. Жално но ништо неочекувано после катастрофалните рејтинзи и продажби на ППВ.
всушност не е burial...whc титулата подолго време е на ниво на IC титулата...а пред некоја година беше рамо до рамо со wwe титулата....Колку и да го нејкат Сина сепак дава некој кредибилитет ...и имаа одличен меч со сандау.... сандау сеуште не е спремен да биде мејн евент....За брајан и панк направија така пошто иде Сурвајвор сериес...и сепак им треба тимови...а подобри лидери од Панк и Брајан нема.. тие се модерни Mega powers ( Hogan i Randy savage) ...за ортон се слагам требаше брајан да победи..... А ова со Биг шоу и не е толку лошо...работат на агол со тоа како Винс стои позади него и за Wrestlemania 30 да има дуел за водство на компанијата...Сина го тепа Сандоу со една ракаКоја катастрофа. ваков burial немало оддамна
Брајан и Панк против The Wyatts? Уште една катастрофа. Сега Сина и wwe титулата ќе бидат во МЕ а овие негде заедно со Шилд и УСО
И крајов исто катастрофа. Не знам Ортон зошто е шампион. И така нема никаков кредибилитет после мечевите со Брајан а Биг Шоу на 40 години изгледа го прават новиот Остин
Се на се катастрофа. Се надевам дека ќе испадне дека зад Wyatts стој ХХХ оти инаку готово е со Панк и Брајан.
за рајбек се збори дека ќе има fued Со Биг Е за Ic титулата....Не ми се верува зошто сеуште не создаваат нови faces of the company. Ова со Коди може да испадне нешто ама тоа што го зборев лани сега се покажува. Мораа Сена да го враќаат пред време.
Сега следен противник за Ортон ваљда ќе биде Панк пошто немаат друг фејс. Не знам што ќе биде следно за Рајбек пошто баш и немаат некои faces како што реков.
ППВво не го гледав иначе.
абе работата беше што ја брка титулата 3 месеци неколку пати го заебуваат а HIAC е најчесто ппв каде што завршуваат fuedовите ...а и сега изгледа не е веќе во тајтл пикчр ....Не требаше Брајан да победи. Легитимно се сложувам со ставовиве на хиловиве во сторилајнов за Брајан.