WWE

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Па нема да биде мејн евент. Сина/Тејкер веројатно ке биде МЕ а предходно Брок против Рок а за титула ке биде Брајан/Панк исто како Панк/Џерико пред некоја година.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па на таков мејн-евент мислев де :D
Ти гарантирам дека нема да има Панк-Брајан меч на ВМ :)

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
haha ke vidime. Eve moze ako ima ti ke nosis avatar od Cena edna godina a ako ne ja.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ептен е година :D

Може на договор Сена да го носиме до следниот негов пораз на ППВ (на ППВињата после ВМ) :)

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Епа може... И така мислам дека после поразот од Тејкер на ВМ (најверојатно преку откажување) нема да изгуби година дена :cool:
--- надополнето: 4 август 2013 во 22:02 ---

dragonsky еве го постерот за NOC што значи дека може да има некој пуш за Кофи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дај боже ама не ми се верува.
Можеби Кофи ќе ја земе титулата од Аксел само за после едно ППВ ја изгуби од Фанданго.

C

Castiel

Гостин
Остин ќе биде 90 % на наредна ВМ...е сеа мечот ќе биде или Против Панк...најдобра опција или па против ХХХ како дел од Feud меѓу Хантер и Винс...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Би сакал да биде но тешко ми е за верување. Ги има Брок Рок и Тејкер а ХХХ веројатно ке си најде некоја занимација и за него па мислам дека ке биде пренатрупано и он да се појави. Може во 2015 кога веројатно ке ги нема повеќето...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако некој има 1000 долари вишок ќе може да си приушти задоволство на следење ВМ во живо.

Од другата недела компанијата ќе ги пушти во продажба пакетите за ВМ 30 а најефтиниот е 875 долари (ако не се лажам) и во него се вклучени карта за ВМ, карта за РАЊ(ме мрзи да менувам фонт) после ВМ, сместување за трите дена и карти за Аксес викендот. Значи се освен пат ти обезбедува Винс :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Има уште еден рав до СС па би сакал да го направат панк вс леснер стрит фајт...

И што мислите кој меч ке биде МЕ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Прашање сега што ми текна. Популарен е спортов во МКД ? Не мислам на тоа некој да отиде во Америка и да сака да стане професионалец туку мислам од аспект на гледање.
Има многу луѓе што го гледаат ова ?
Нели не би било лошо да се направи некоја фб група или нешто слично за повеќе луѓе да можат да дискутираат за врестлингов ?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мислам дека нема многу во Македонија (и воопшто на Балканов).. Балканските фан сајтови на фб имаат по 25/26 членови.

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
http://www.youtube.com/watch?v=00IYAmVSm18
http://www.youtube.com/watch?v=YaZzbwmF0fk
http://www.youtube.com/watch?v=J5m2I4i7Ueo

Ако продолжи после СС дефинитивно ке биде фуед на годината.
Bobi_kr_palanka кажи нешто:)
Д-Брајан за претседател, мило ми е што конечно доби пуш како што заслужува се надевам дека ќе ја земе титулата на summerslam, или евентуално ако не ја земе барем Ортон да тргне хил. Почесто би пишувал, ама не ми се влегува тука заради спојлери зошто еве за прв пат во 2-3 месеци сум во тек со епизодите како што излегуваат.
За муабетот со фан страниве тешко изводливо е кај нас да се направи такво нешто, според мене тешко би било и на екс ју просториве да успее тоа. Единствено на балканов во Бугарија е популарно wwe, порано имаа и форум специјално за кеч, пред некои 5-6 години ама еве сигурно има 2-3 години како е затворена.
http://wwehd.info/news.php
Ако не ве нервира бугарскиот јазик, може да ја посетувате од време на време објавуаат по нешто интересно.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не ми е јасно зошто Трипл Ејџ се вмеша во ова? :facepalm: Пак он е во центарот на вниманието. Ова требаше да биде меч меѓу Сина и Брајан а сега наместо да го гледаме мечов ке треба да гледаме кога Винс ке се појави. И исто се случува како Панк/Сина пред 2 години. Не би ме чудело да видиме и Брајн/ХХХ меч на следното ППВ и пак ХХХ да тепа. Првен победа против Панк, па после непотребен фуед со Брок и победа на ВМ па сега и ова а слушам и дека сакал меч со Остин на следната ВМ :facepalm: Мора да го запрат ова...

Kajgana Shop

На врв Bottom