WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Интересен е бугарскиов сајт :)

Има балкански фанови, во Србија има фанови сигурно многу повеќе него ли овде дури и од пред attitude ерата.

Епизодава вчера беше баш добра според мене. ППВво има добри феуди ама не ми се верува да има многу добри мечеви.
И мене не ми е јасно зошто има специјален судија за ППВво. Уствари јасно ми е, за да го продолжат Хелмси-МкМахон феудот ама можеа и мнооогу поинаку. Мислам дека ХХХ може да стане хил и шпекулациите за ХХХ-Рок меч на ВМ да бидат вистина (според мене сосема солиден би бил мечот доколку би се случил и сум за )

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мене сега ме интересира само Панк/Брок. Посел последната епизода најверојатно е јасно дека Панк ке изгуби но се надевам дека нема да биде чисто. Може Шилд да му помогнат на Брок или да тепа Брок со дисквалификација и така нешто. И Брок го избришаа од следниот Рав па така веројатно нема да има продолжување на фуедов. Штета што не го направија мечов Стрит фајт или ласт мен стендинг....

За Сина/Брајан не очекувам нешто посебно па ке видиме дали ке ме изненадат. На Ортон не му дадоа никаков меч па направија многу очигледно дека ке кешне. Сина е повреден па не очекувам нешто посебен меч а ХХХ не верувам да стане хил. Веројатно е тука само да го замени Сина кога овој ке земе пауза што е штета. Само се молам Шилд да не се вмешаат оти после најверојатно ке му џобираат на ХХХ НА следното ппв.

C

Castiel

Гостин
Мене сега ме интересира само Панк/Брок. Посел последната епизода најверојатно е јасно дека Панк ке изгуби но се надевам дека нема да биде чисто. Може Шилд да му помогнат на Брок или да тепа Брок со дисквалификација и така нешто. И Брок го избришаа од следниот Рав па така веројатно нема да има продолжување на фуедов. Штета што не го направија мечов Стрит фајт или ласт мен стендинг....

За Сина/Брајан не очекувам нешто посебно па ке видиме дали ке ме изненадат. На Ортон не му дадоа никаков меч па направија многу очигледно дека ке кешне. Сина е повреден па не очекувам нешто посебен меч а ХХХ не верувам да стане хил. Веројатно е тука само да го замени Сина кога овој ке земе пауза што е штета. Само се молам Шилд да не се вмешаат оти после најверојатно ке му џобираат на ХХХ НА следното ппв.
Не зезајј баш скоро сите мечеви се добри за ППВ во недела...Брајан Сина ќе биде добар меч..може да биде нешто слично како Сина-Панк пред некој месец што имаа и што беше мечот на годината...
АДР со Крисчн исто така ќе биде одличен меч....можно е Крисчн да добие уште еден пуш како WHC ...
При шоуто исто така одлично ќе биде Дин вс РВД за US Title...и двајта се одлично во рингот и можат да извадат фантастичен меч...
Вајат вс Кејн ќе биде интересно да се гледа пошо од дамна немало инферно меч на некое ППВ...
Коди вс Сандоу исто така ќе извадат добар меч ..само да се види дали ќе биде за куферот...
АЈ и Биг Е вс Долф и Кејтлин ...уствари нема лош меч букирано на ова ППВ....нема некој досаден меч...Па дури и Наталија со Бри нема да е толку лош...ова Самерслам може да биде најдобро ППВ во последниве неколку години...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не зезајј баш скоро сите мечеви се добри за ППВ во недела...Брајан Сина ќе биде добар меч..може да биде нешто слично како Сина-Панк пред некој месец што имаа и што беше мечот на годината...
АДР со Крисчн исто така ќе биде одличен меч....можно е Крисчн да добие уште еден пуш како WHC ...
При шоуто исто така одлично ќе биде Дин вс РВД за US Title...и двајта се одлично во рингот и можат да извадат фантастичен меч...
Вајат вс Кејн ќе биде интересно да се гледа пошо од дамна немало инферно меч на некое ППВ...
Коди вс Сандоу исто така ќе извадат добар меч ..само да се види дали ќе биде за куферот...
АЈ и Биг Е вс Долф и Кејтлин ...уствари нема лош меч букирано на ова ППВ....нема некој досаден меч...Па дури и Наталија со Бри нема да е толку лош...ова Самерслам може да биде најдобро ППВ во последниве неколку години...
Само двата главни меча се подобри од ланските а за другите не би рекол, минатата година имаше многу добри мечеви ( Шејмус/АДР, Кејн/Брајан, Џерико/Зиглер и Мистерио/Миз)... А мислам дека ке бидеш разочаран од некои мечеви, АДР и Крисчен беше изграден никако, имаа меч на СД, немаат никаков фуед, а не можат ни да изнудат некаква реакција од публиката, може од технички аспект да биде добар мечов но публиката ке го расипе тоа, Кејн против Вајат нема да биде инфарно туку нешто други оти такви мечеви не даваат во ПиЏи ерава а нема да има некаков квалитет мечов, само може огинот да го направи поинтересен.. А за РВД не знам зошто потпишал ако го ставаат во пре шоуто да има мечеви...

А мислам дека и веке го направија многу предвидливо со тоа шо на Ортон не му дадоа меч па сега сите очекуваат да кешне. Се надевам дека ке ме изненадат тука и да видиме нешто поинтересно.

C

Castiel

Гостин
Па добро зборам од технички аспект нема да има лош меч...А билд ап на мечевети точно дека АДР и Крисчн немаа никаков билд ап али па ќе имаат добар меч..а другите мечеви сите имаат одличен билд ап до сеа...
Е сеа прво за Ортон...пошо направија очегледно дека ќе е за да кешне нема да се деси тоа...ќе има обид али нема да успее ...Мејн евентот ќе има таков Screw up финиш...Пошо најверојатно Сина ќе треба да оди на операција и би треба да осуствува неколку месеци Очекувам брајан да победи..се од зависност колку е вистана ова со повредата..знаеме дека знае некад со повредиве сина да глуми али стварно лактот му изгледаше ужасно....
За РВД мислам дека подобра опција ќе беше тој да имаше меч против АДР..али сфаќам и зашто е во при-шоуто..ова со при-шоуво е релативно ново и WWE се обидува да добие на поголема гледанос па затоа ставаат вакви мечеви во при шоу...
A за кејн и вајат не биди толку сигурен дека ПГ рејтингот ќе направи да не биде толку добар мечот...Договорот за ПГ емитување на WWE мислам дека заврши годинава...и едина причина што беа ПГ е намерата на Линда да се кандидра за гувернер..али ко што знам не успеа во тоа па така да веќе немаат зашто до толку да се пг...па останува да видиме...

Е сеа имаат неколку грешки во врска со букирањето ...прво требаше да направат меч Шилд вс Биг Шоу и Хенри за таг тим ..но најверојатно овие ќе интервенираат во мечот во при шоуто...
Друга грешка..Долф вс Биг е и Кејтлин вс АЈ требаше да бидат синглс мечеви...многу подобро ќе изгледаше...
Имаат доста луѓе што не ги користат ко што треба..Рајбек, Кофи, Аксл, ПТП, Усос, Миз (иако ќе биде хост мислам дека можат досто подобро да го искористат)...Башка за АКсл како нов Пол Хејман Guy некако ич не ми е уверлив...сите до сеа што биле со Пол имале некоја посебна карактеристика, Леснар, Панк, Стоне колд ( и он е исто Пол Хејман guy )....мада како и да е..очекувам да биде доста солидно ако не и одлично ппв....4/5 Сеа за сеа...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ептен сериозна сте ја направиле темава еј :D
Слика од матурската на Сена:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
YES ! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Можам да замислам какви рејџања ќе има тука ама баш ми е гајле. YES !!!!

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Најверојатно ќе дочекам милион напади после прашањево ама не можам да издржам:

- Како можете да следите и бидете фанови на WWE кога знаете дека е фејк мислам нема реални фајтови каде е тука моментот на натпревар кога сте свесни дека глумат?

C

Castiel

Гостин

- Како можете да следите и бидете фанови на WWE кога знаете дека е фејк мислам нема реални фајтови каде е тука моментот на натпревар кога сте свесни дека глумат?
Како глеаш ти акциони филмови? или па обични филмови? кога знаеш дека се фејк? како можеш да гледаш кога знаеш дека тепачките во тие филмови се само глума и ништо повеќе?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Кај милион кога 2-3ца дали сме :D

Не го гледаме ова за да видиме како најдобриот фајтер ќе ја победи борбата. Баш поради тоа што не победува реално подобриот е поинтересно и мечевите се поинтересни од ММА каде што има многу тактизирање на пр. а во ова има голем елемент на забава и затоа :)

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Интересно ппв стана, уште кога ННН излезе со песната кинг оф кингс очекував дека ќе има некоја улога во мечот и дека нема да биде само судија. Брајан победи чисто против Сина :eek:. Со самото излегување на Ортон се виде дека Брајан ќе јаде педигри. Конечно Ортон хил, и ННН хил, вве станува интересно пак. Само што изгледав summerslam, вечерва кога ќе изгледам и raw ќе дадам поширок коментар.

Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302
Кај милион кога 2-3ца дали сме :D
Не го гледаме ова за да видиме како најдобриот фајтер ќе ја победи борбата. Баш поради тоа што не победува реално подобриот е поинтересно и мечевите се поинтересни од ММА каде што има многу тактизирање на пр. а во ова има голем елемент на забава и затоа :)
Досега воопшто не контав како може некој да гледа WWE, но ова беше баш убав одговор.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Денеска карши Хотел Карпош видов еден дечко во црна GTS маичка, некој од темава да не беше ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom