dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Hunico-Gabriel bese dobar mec.I te kako ovie dvajca se del od idninata na WWE.Samo da ne zavrsat i ovie kako John Morison i Shelton Benjamin.
Kofi i R-Truth se interesen tim ama jas bi preferiral da si ostanat solo.
Tyler Reks i Hawkins imaat harizma i treba pocesto da se pojavuvaat na RAW ili Smackdown.
Beth Phoenix e stvarno talentirana.Steta sto nema konkurencija golema.
Ke bese dobro na Wrestlemania da imase Beth vs Kharma ili Beth vs Natalya ama toa e.
Sega za Smackdown.
Bas mi e milo sto se vrati Christian.
Ne mi teknuva sto se imase na Smackdown ama znam deka ova bese eden od podobrite Smackdown epizodi.
AJ vs Nikki Bella bese iznenaduvacki dobar mec.AJ zafrkna nekolku potezi ama sepak ova bese dobar mec kako za diva mec.
Jericho vs Sheamus bese stvarno dobar mec.Jericho uste ednas pokazuva deka go vadi najdobroto od protivnicite.
edit: a da eve gore gi pisuvalo natprevarite
Henry go pobedi Tatsu.Stvarno nz sto e poentava so mecov ama aj.
Kofi go pobedi Otunga.Nisto ne menuva mecov.
Cody go pobedi Khali i toa na cist nacin sto dokazuva deka Cody e idninata na WWE.
Malce tapa mic skills ima ama aj....
Orton-Kane interesno ama ne epten.Dobro e sto konecno sfativme zosto Kane go napadna Orton ama ne mi e jasno zosto duri sega.I zosto prvo gi napadna Primo,Epico,ZIggler i Truth ama aj....
Mi se dopadna promoto na Kane.
Drew bese knocked-out.
Ova pretpostavuvam deka kompletno ke go smeni Drew i na sledniot Smackdown ke bide smenet za 180 stepeni
Kofi i R-Truth se interesen tim ama jas bi preferiral da si ostanat solo.
Tyler Reks i Hawkins imaat harizma i treba pocesto da se pojavuvaat na RAW ili Smackdown.
Beth Phoenix e stvarno talentirana.Steta sto nema konkurencija golema.
Ke bese dobro na Wrestlemania da imase Beth vs Kharma ili Beth vs Natalya ama toa e.
Sega za Smackdown.
Bas mi e milo sto se vrati Christian.
Ne mi teknuva sto se imase na Smackdown ama znam deka ova bese eden od podobrite Smackdown epizodi.
AJ vs Nikki Bella bese iznenaduvacki dobar mec.AJ zafrkna nekolku potezi ama sepak ova bese dobar mec kako za diva mec.
Jericho vs Sheamus bese stvarno dobar mec.Jericho uste ednas pokazuva deka go vadi najdobroto od protivnicite.
edit: a da eve gore gi pisuvalo natprevarite
Henry go pobedi Tatsu.Stvarno nz sto e poentava so mecov ama aj.
Kofi go pobedi Otunga.Nisto ne menuva mecov.
Cody go pobedi Khali i toa na cist nacin sto dokazuva deka Cody e idninata na WWE.
Malce tapa mic skills ima ama aj....
Orton-Kane interesno ama ne epten.Dobro e sto konecno sfativme zosto Kane go napadna Orton ama ne mi e jasno zosto duri sega.I zosto prvo gi napadna Primo,Epico,ZIggler i Truth ama aj....
Mi se dopadna promoto na Kane.
Drew bese knocked-out.
Ova pretpostavuvam deka kompletno ke go smeni Drew i na sledniot Smackdown ke bide smenet za 180 stepeni