WWE

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Ејј незнаев дека постојат у македонија фанови шо активно пратат WWE. Пратам WWE од пред 2-3 години нон-стоп и стварно не држат вода муабетите дека е фејк, дека е за мали деца ова она... Па и у акциони/авантуристички филмови не се убиваат стварно па сите ги гледаме... Тие шо го зборат тоа немаат уствари навлезено у сштината на овој тип на забава. А иначе стварно би сакал да напраиме муабет за WWE. Еве гледам 1 месец никој нема нишо пишано... сега сме пред најголемиот спектакл на годината Wrestlemania и стварно ова би требало да биде една од најдорите до сега со мечеви како The Rock vs John Cena, CM Punk vs Chris Jericho (Who is the best in the world според вас? ) и можеби последниот меч за Undertaker vs Triple H - прво бев против мечов зашо више го видовме ова минатата година али чим го ставија у Hell in a Cell и го додадоа Shawn Michaels како судија мислам дека ќе биде нешо спектакуларно... А тука е и мечот за WHC меѓу Daniel Bryan (иако некако не ми се сфиѓа со новиов имиџ на вегетаријанец ака кукавица) и Sheamus шо стварно добро му стои улогата на babyface.. исто се зборува и за враќање на Money in the bank мечот кај шо би можеле да влезат некои како Christian, Rey Mysterio, Alberto Del Rio, Wade Barett шо стварно би било добар меч... Исто се најавува и можен меч меѓу Ренди Ортон и маскираниот Кејн шо исто така ќе биде добар меч... Се на се мислам дека ако ја реализираат у цел потенцијал оваа Wrestlemania ќе биде најголемиот спектакл у последниве неколку години... Па ете кажете некое ваше мислење па ќе продискутираме....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има фанови ама слабо на форумов.
Се сложувам дека ова ќе биде една од најдобрите Wrestlemanии :D.
The Rock-Cena Треба да биде супер меч особено што ќе биде во Мајами па публиката дефинитивно ќе го направи мечот поинтересен.

CM Punk-Jericho Ова треба да биде ептен добар меч.Двајцата се добри и ова ќе биде супер меч.Баш вчера во таг мечот се виде дека има добра хемија меѓу двајцата и мечот ќе биде добар

HHH-Undertaker Незнам што да очекувам.Мислам дека ќе биде спор меч со неколку добри spots пошто е hell in a cell.Очекувам 20-0 ама не би ме изненадило ако биде и 19-1.

Bryan-Sheamus Не ме интересира многу мечов.Прво и прво овие двајца имаа меч на Smackdown па се губи гламурот на мечот. Мислам дека некој ќе биде додаден во мечот пошто вака некако ептен ми е глуп build-up-от за мечот.

Money in the bank нема да има годинава на Wrestlemania пред се поради повредата на Берет којшто најверојатно требало да победи.
Башка најверојатно ќе има Team Long vs Team Laurinaitis па ќе нема кој да биде во тој Money in the bank match.
Исто овој петок на Smackdown ќе има меч Kane vs Orton така да и тоа паѓа во вода како потенцијален WM меч.
По мое мислење може и Кејн и Ортон да бидат додадени во WHC title match.

Cody-Big Show-Тапа...Биг Шоу ми е тапа.Било кој да беше против Коди ова ќе беше супер меч.Вака ова ќе биде нормален обичен меч ништо посебно.Очекувам некој добар beautiful disaster kick од Коди што секој пат ми се допаѓа па тоа ќе ми биде најинтересно во цел меч :).

Член од
23 јануари 2012
Мислења
17
Поени од реакции
0
Маан... Случајно налетав на темава. Пратам WWE уште од пред 5 години или така нешто. Интересно треба да биде сеа ова Cena vs The Rock.
Искрено јас сум ултимејт:cuc: Cena fan :cuc: али Rock не е за у канта така да незнам што да очекувам.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Абе глеј НАЈверојатно ќе победи џон сена на Wrestlemania (пошо нема смисла да му ја дадат победата на еден од најголемите мечеви на тип шо следниот ден ќе замине у холивуд место на главниот човек на компанијата....) али мора да напраат некој пресврт... ако се одлучат да го свртат сена у heel е тоа ќе биде нешо многу јако... одамна е бејбифејс и више на сите им е смачен со superhero џимикот... пратам по американски форуми сите се жалат на тоа... али многу тешко дека ќе се одлучи WWE на вакво нешо пошо највише пари им праи он.. еве сега пробуваат да го наметнат CM Punk како бејбифејс па ќе видиме.. ако успее да го помине CM Punk John Cena у популарност е тогаш дури има шанса да го свртат џон сена... ќе видиме секако ќе биде интересно... П.С. http://sports2watch.com супер страна ги ставаат сите ППВ, и неделни епизоди како и сите најнови двд шо искачаат, исто има и ППВ и Raw од Attitude Era.... Има и филмови со некои од ѕвездите од WWE... поздрав ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе глеј НАЈверојатно ќе победи џон сена на Wrestlemania (пошо нема смисла да му ја дадат победата на еден од најголемите мечеви на тип шо следниот ден ќе замине у холивуд место на главниот човек на компанијата....) али мора да напраат некој пресврт... ако се одлучат да го свртат сена у heel е тоа ќе биде нешо многу јако... одамна е бејбифејс и више на сите им е смачен со superhero џимикот... пратам по американски форуми сите се жалат на тоа... али многу тешко дека ќе се одлучи WWE на вакво нешо пошо највише пари им праи он.. еве сега пробуваат да го наметнат CM Punk како бејбифејс па ќе видиме.. ако успее да го помине CM Punk John Cena у популарност е тогаш дури има шанса да го свртат џон сена... ќе видиме секако ќе биде интересно... П.С. http://sports2watch.com супер страна ги ставаат сите ППВ, и неделни епизоди како и сите најнови двд шо искачаат, исто има и ППВ и Raw од Attitude Era.... Има и филмови со некои од ѕвездите од WWE... поздрав ;)
А бе и јас така мислев дека Сена ќе го прават heel ама реално не ми се верува пошто премногу heels има во моментов.
Јас реално и мислам дека може да победи Двејн па да има реванш на Summerslam каде што ќе победи Сена и после уште еден реванш на WM 29.Тогаш да победи Сена и да испадне како тој ептен се променил од последната борба и како за тие 2 години (od WM 27 do WM 29)Двејн сватил дека треба да го почитува и така сите среќни и весели ќе си отидат дома како на WM 18 кога беше The Rock vs Hogan.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Sheamus (The Great White) e najdobar..se nadevam deka ke bide pobednik na Wrestlemania protiv sreknikot Daniel Bryan...
A se nadevam deka i Big Show ke napravi pizza od Cody Rhodes..:pos:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
17
Поени од реакции
0
А бе и јас така мислев дека Сена ќе го прават heel ама реално не ми се верува пошто премногу heels има во моментов.
Јас реално и мислам дека може да победи Двејн па да има реванш на Summerslam каде што ќе победи Сена и после уште еден реванш на WM 29.Тогаш да победи Сена и да испадне како тој ептен се променил од последната борба и како за тие 2 години (od WM 27 do WM 29)Двејн сватил дека треба да го почитува и така сите среќни и весели ќе си отидат дома како на WM 18 кога беше The Rock vs Hogan.
Така нешто би требало да биде :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не сум хардкор фан но пратам wwe кога сум во можност. сакав kane vs undertaker на wrestlemania ..... досадно е веќе со hhh ова им е веќе трета борба иако последната беше класика. очекувам 20 - 0 не верувам дека на икона како taker ќе му уништат серијата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
не сум хардкор фан но пратам wwe кога сум во можност. сакав kane vs undertaker на wrestlemania ..... досадно е веќе со hhh ова им е веќе трета борба иако последната беше класика. очекувам 20 - 0 не верувам дека на икона како taker ќе му уништат серијата.
Same.

Ама би требало да биде добар меч и очекувам/се надевам некој јак потег да има на пример да има паѓање од врвот на кафезот (лош е преводов знам :) ).Ама двајцата се веќе стари така да не знам кој ќе се реши на таков пад.Најверојатно ако се случи такво нешто HHH ќе го јаде пошто е малце поздрав од Taker.
И ако некој од преостанативе треба да ја прекине серијата тоа е или Kane или HHH.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Na vcerasniot Smack down koj sto sega go vodese John Laurinaitis, (covek koj sto site go mrazat) vo Steel Cage, vo rematch Santino ja odbrani titulata amerikanski sampion protiv Jack Swagger....interesno bese i mnogu komicna situacijata (nekade 12:16 min. od klipot) :pos: koga Vickie Guerrero go udri nejziniot klient so vratata od golemiot kafez...sekoja cest za Santino Marella i negovata poznata Kobra, covek koj sto znae da iznenadi i da iznasmee mnogu luge..

Mnogu interesno bese vo prodolzenieto od vcerasniot Smack Down, The world strongest man (najsilniot covek na svetot) Mark Henry nemase problemi protiv Ezekiel Jackson...
Theodore Long (generalniot menager na Smack Down) i John Laurinaitis (Izvrsniot zamenik na gradskite relacii i privremen generalen menager na RAW) pred tri nedeli pocnaa da se karaat megu sebe, branejki gi svoite visoki funkcii...Kane pred dve nedeli go napadna Randy Orton, a John bese impresioniran od toa i posaka tokmu Kane da se sretne vo mec protiv devojkata na Teddy, Aksana!? Vecerva John go predizvika Teddy na duel i dokolku Teddy pobedi Aksana i definitivno ke izleze na ring so Kane (John posakuva da go posramoti Teddy)...i tokmu koga Kane trebase da go stori toa sto trebase, pogodete koj izleguva, Randy Orton i negovoto popularno RKO..(y)

Na krajot, trojca protiv trojca....Sheamus, Big Show i Randy Orton pobedija protiv Daniel Bryan, Cody Rhodes i Miz...povtorno na scena poznatoto RKO na Randy Orton protiv Miz..Po zavrsuvanjeto na mecot povtorno Kane go napaga Randy, se borat nasekade, niz publikata, dramata prodolzuva..:vozbud:
Se nadevam deka na Wrestlemania, najdobriot Sheamus (The Great White) ke pobedi protiv Daniel Bryan i deka Big Show ke stane nov interkontinentalen sampion vo duelot so Cody Rhodes.

Isto taka imase uste tri borbi na WWE Superstars...:)
Justin Gabriel-Heath Slater
Jinder Mahal-Ted Dibiase
Kofi Kingston-Dolph Ziggler

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Мислам дека нема да му ја прекинат серијата највише ради тоа шо е можно да продолжи уште 2-3 Wrestleman-ии ако учествува во еден меч годишно ко оваа година.. А и стварно би сакал да видам меч John Cena vs Undertaker на Wrestlemania..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам дека нема да му ја прекинат серијата највише ради тоа шо е можно да продолжи уште 2-3 Wrestleman-ии ако учествува во еден меч годишно ко оваа година.. А и стварно би сакал да видам меч John Cena vs Undertaker на Wrestlemania..
И јас истото го милсам.
Ама искрено не ми ваќа мерак Сена/Тејкер.
Да Сена е еден од по сериозните противници за серијата ама не би бил многу заинтересиран во таков меч.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
И јас истото го милсам.
Ама искрено не ми ваќа мерак Сена/Тејкер.
Да Сена е еден од по сериозните противници за серијата ама не би бил многу заинтересиран во таков меч.
edge e пензиониран , hbk исто ....
kane e правиот човек за taker .... има историјa , баш сакам да му врати за тоа кога го закопа жив со помош на оној дебелиот менаџер и the nexus.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
7
Еве неколку интересни факти шо ги прочитав на еде сајт.. Undertaker никогаш не се сретнал на Wrestlemania со Hulk Hogan, The Rock и Stone Cold Steve Austin... Шо значи дека WWE не сака да ги става своите најпрофитни ѕвезди у меч со undertaker па затоа мислам дека нема ни Cena да има меч со Undertaker на Wrestlemania... Еден од dream мечевите шо се вртат за дургата година меѓу фановите е Brock Lesnar vs Undertkaer пошо Brock Lesnar само шо се пензионираше од UFC а и има некои недовршени работи со Undertkaer од времето кога беше у WWE... Мислам дека би бил одличен меч тоа... исто има шпекулации за враќање на Stone Cold другата година... иако малку е невозможно зашо има доста лоша повреда на вратот шо беше причина да се пензионира па ќе видиме... А и Kane vs Undertaker е стварно „истрошена“ приказна... сме ја виделе милион пати до сега у секаков облик и мислам дека веќе нема што да покажат ново... шо и да видиме ќе биде реприза...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еве неколку интересни факти шо ги прочитав на еде сајт.. Undertaker никогаш не се сретнал на Wrestlemania со Hulk Hogan, The Rock и Stone Cold Steve Austin... Шо значи дека WWE не сака да ги става своите најпрофитни ѕвезди у меч со undertaker па затоа мислам дека нема ни Cena да има меч со Undertaker на Wrestlemania... Еден од dream мечевите шо се вртат за дургата година меѓу фановите е Brock Lesnar vs Undertkaer пошо Brock Lesnar само шо се пензионираше од UFC а и има некои недовршени работи со Undertkaer од времето кога беше у WWE... Мислам дека би бил одличен меч тоа... исто има шпекулации за враќање на Stone Cold другата година... иако малку е невозможно зашо има доста лоша повреда на вратот шо беше причина да се пензионира па ќе видиме... А и Kane vs Undertaker е стварно „истрошена“ приказна... сме ја виделе милион пати до сега у секаков облик и мислам дека веќе нема што да покажат ново... шо и да видиме ќе биде реприза...
Bas poradi toa sto ne se sretnal so golemite zvezdi na odreden nacin serijata na Taker e diskutabilna.
Pola od mecevite na Taker na WM se losi.

Stone Cold ke se vrati samo ako e glavna zvezda.Nema da saka da bide overshadowed od Dwayne.A Dwayne kaza deka ke bide del od WM 29 pa nz...
Ako SCSA ima mec na WM 29 toa poverojatno bi bilo protiv CM Punk.

Mozno e Lesnar da se vrati imase spekulacii deka mu ponudile dogovor za Royal Rumble.
Inaku i na Kurt Angle mu ponudija dogovor za Royal Rumble da se vrati ama odbil.

Da dobro bi bilo Lesnar,Stone Cold,Angle da se vratat ama kolku i da e toa dobro samo dokazuva vo kolku teski denovi e WWE.Definitivno nemaat star power.Momentalno imaat samo 6-7 zvezdi a so ovoj brand-split toa znaci deka ke ima mnogu repetativni feuds.

So ovoj feud Laurinaitis vs Teddy Long mislam deka moze da se prekine brand splitot i samo da postoi RAW Supershow i NXT/Superstars kako jobber show.

Kajgana Shop

На врв Bottom