Bobi_kr_palanka
Dwayne The Flash Wade
- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 350
- Поени од реакции
- 150
За Christian и ја се надевам да видам face turn во скоро време, зашто овој образ не му стои ама баш ич.Dobro RAW vcera.
Atmosferata odlicna.Se gleda deka e sezona na WM.
Ke bese podobro i Jericho,HBK,HHH,Taker vo zivo da se pojavea ama aj.
Team vs Team mecot ima dobar build-up.
Christian.
Se nadevam ova ke vodi kon face turn.
Raw добар беше ако се земе предвид дека е една недела пред wrestlemania и сосема очекувано повеќе зборување отколку акција, првиот меч беше добар, очекував победа на Брајан и Кејн и сега сум речиси сигурен дека Sheamus е новиот шампион. Друго ќе го искоментирам крајот т.е. Сина и Роки, после подолго време може да речам добро промо и на Сина, но се гледа разликата во класи, Сина неможе да се фати ни на малато прсте на Роки.
За манијата имам големи очекувања, не заради мечот меѓу роки и сина, туку за целата карта на мечови. Панк вс Џерико, од тој меч очекувам најмного и двајцата се феномемални кечери, подеднакво добри, се надевам на победа на Џерико бидејќи ако загуби можно е и да не го видиме повеќе. Интерконтиненталната титула очекувам победа на Big Show, треба и на него да му дадат некоја титула од којзнае кога не е бил шампион, а и Коди редно е да ја загуби ја држи титулата од памти век, Ренде вс Кејн, сакам да победи Кејн и ќе бидам за него, ама се си мислам дека Ренди ќе биде тука победникот.Мечот меѓу тим Џони и тим Теди, ќе биде интересен, до пред овој рау бев за тим Џони заради Крисчан, ама сега кога го вклучија и Букр Ти незнам за кој да бидам. Типувам победа на тим Џони. Мечот меѓу Роки и Сена како што реков претходно типувам, а и воедно сакам победа на Роки, зашто ќе е срамота Роки да загуби од некој како Сина, а и манијата се одржува во Мајами, родниот град на The Rock.
Мечот меѓу Undertaker и Triple H, знам дека ќе биде доста силен меч, се надевам и на посилен од ланскиот меѓу нив, не сакам серијата да биде прекината иако HHH уште од времето ми е еден од најомилените, серијата на Тaker според мене не трена да биде прекината или евентуално ако биде прекината треба да е од некој помлад кечер со талент, што ќе биде иднина на компанијата и очекувам 20:0, не верувам дека Мајклс ќе избере страна и директно да влијае во мечот, тој е ставен за судија за да се дигне популарноста на мечот.
Имам големи очекувања од манијата па ќе видиме што ќе биде, уште 5 дена остануваат, со нетрпение ја очекувам.