WoW: Pandaria

• Креатор на темата Креатор на темата shutdown
  • Време на започнување Време на започнување
И може да се купи со Battle.net Balance и обичната и делукс верзијата. :)

Немам пари, а и да имам не би ја купил зошто се што излезе после WOTLK е живо срање.

Арно шо се откажав на време ... ;)

nemoze so bnet balance

Може. Иди на апгрејд на акаунтот и одбери да платиш со баланс (до душа немора да одбираш ништо, доколку имаш доволно средства автоматски ти нуди да платиш со баланс). Проверено.

Немам пари, а и да имам не би ја купил зошто се што излезе после WOTLK е живо срање.

Арно шо се откажав на време ... ;)
Ах ама сите да го имаа твојот памет..

Може. Иди на апгрејд на акаунтот и одбери да платиш со баланс (до душа немора да одбираш ништо, доколку имаш доволно средства автоматски ти нуди да платиш со баланс). Проверено.
NEMET

Znaci od vanila do den denesen ja igram aktivno so pauza od 2 meseca na pocetok od ko izleze WOTLK , a MOP ke bide mislam dosta interesna vo smisol so nekoi promeni kaj talentite sto ke gi vmetnat i PvP-to ke bide mnogu zdrava rabota a i raidovite ke gi pravele uber teski sto me vlece da ja igram , samo toa so monkovite me nervira strasni .... MELEE HEALING FFFFFFFFFFFFFFFFFSSSSSSSS WTF ! :D

Poracano:D Edvaj cekam.

Целосно го изменија концептот на играта, ја менуваат приказната, со панди и такви глупости можејќи да развиваат некои од веќе постоечките раси како Нага на пример, играта ја оддалечија целосно од вистинскиот "World of Warcraft". Kaко што имаше некој погоре напишано, се што излезе после WOTLK е срање.

Ја направија играта прелесна сите се фул епик ја кога играв classic и TBC пред Black Temple да си full epic треба да се убиеш од играње.
А и приказната што ја носат во сосема погрешен правец тоа е друга работа.

Незнам дали е до мене или до играва ама кога и да седнам да поиграм некоја инстанца на бетата секогаш правам alt+f4 после првиот бос.
Баш ништо не ме влече да ја играм новата експанзија знам дека ке биде fail како и претходните 2.

ke ja ziam nakaj oktomvri sigurno :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom