Може да биде, не знам, најверојатно скокате неколку босови кои не ви се битни. Со мојот гилд, со еден, два вајпови, некаде сме накај 5-6 саати во молтен цел.Matej the Malicious напиша:Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?
нема потреба од бесплатни сервери, плати и играј.. ако сакаш бесплатно има милион други игри.. немој да си зезнеш време.^SaW^ напиша:Jas mislam sea da ja zeam WOW,ali ke ja igram na besplaten server code serverot,nema mnogu luge ali dobro e
Mislam deka novata verzija na wow ke bide nesto kako patch.Nema da bide posebna igra od wow tuku ke bide nadogradba.Ke treba samo da se stavi nov patch i serverot da se unaprede i woala.Imas darnei i blood elves so mislam deka e golema utka na blizard.Trebalo uste 2 da izmislat i da napraat nova fakcija(kako hordata i alijancata)Matej the Malicious напиша:Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?
Ne ripame nieden boss...2 wipe-a, i ja prajme za 2 ipol saata zaso makedonci igraat 100 pati bolje od drugi...imame solidna taktika, formacija i pred se timska rabota!!! ne sme na skull...na Grim Batol sme!!!Никола напиша:Може да биде, не знам, најверојатно скокате неколку босови кои не ви се битни. Со мојот гилд, со еден, два вајпови, некаде сме накај 5-6 саати во молтен цел.
Абе нека излезе новиов патч инерврејт ќе ни го дадат како основен абилити.
иначе на скалкрашер сте? тогаш може да е разбирливо, ве гледам во ентер, се епици, организирано онака, македонска моќ презентирате
Vrska nemas be buljash!!! nemozese da utepas eden beden Dwarf-Hunter 8 lvl a ti 9 lvl Gnome-Mage....SRAMOTA!!! morav ja da dojdam da ti pomognam za da go ubies....aj idi legni si zaso veze nemasG(n)omce напиша:Ova matej go pisuva zatoa sto e zanikade PRIST igrac
Ja imam doma ... mn e podobrena u pogled na grafika a i strateski bitki se mn bolje, a i gameplay e .......abe Heroes si e zakon!!!Никола напиша:нема потреба од бесплатни сервери, плати и играј.. ако сакаш бесплатно има милион други игри.. немој да си зезнеш време.
сега ја инсталирам heroes of might and magic 5..викаат супер игра..ќе видиме
Daaaaa, daaaa aj pravdaj se sea.....fala za aplauzot....samo aj prakaj pp(privatna poraka) da ne gi zamarame lugevo so nasite gluposti...G(n)omce напиша:Abe stoko ne mozev da go utepam se dodeka ja svativ taktikata a posle toa ti ja kazav i TI(aplaus ve molam) go utepa
Aplaus uste ednas