WoW општи муабети

Член од
1 јуни 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
World of Warcraft

Zdravo!
Jas sum golem ljubitel na World of Warcraft pa site onie koi se kako mene i onie koi ne se slobodno neka go kazat nivnoto mislene za WOW.

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
dali WOW moze da se igra so piratsko CD ako da kolku brza treba da mi e internet konekcijata jas imam adsl ama aj kazejte

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
I ja sum golem ljubitel na WoW...neso konkretno za ovaa tema? ima da se kazuvaat mn. stvari....

Член од
17 март 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
Sakam da ja pocnam wow ali ne mi se isplati wee mn skupo a i od kaj da najdam kreditna koa sum malolete a za Game Card toa neznam!!!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Ај спојте ја темава. веќе има една таква.

Инаку, ептен ме израдуваа новите раси што ќе ги имет во Burning Crusade. Не знам да одлучам помеѓу Dranei и Blood Elf. Ама ипак, elves are love.

Офтопик~ Дали знаете дека приказната за Starcraft е од македонец? Барем така разбрав.

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
Toreador напиша:
Ај спојте ја темава. веќе има една таква.

Инаку, ептен ме израдуваа новите раси што ќе ги имет во Burning Crusade. Не знам да одлучам помеѓу Dranei и Blood Elf. Ама ипак, elves are love.

Офтопик~ Дали знаете дека приказната за Starcraft е од македонец? Барем така разбрав.
da go najme makedonceto i da mu dajme novi idei za novata sc2 ako voopsto ke je ima za PC

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
a be jas go imam orginalot ama mi go donesoa od USA taka go imam instalirano na 2 PC i ednas jas igram a koga ne igram jas imam eden braced toj igra dvajca istovremeno ne sme probale a mislam i ne moze :)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Crazy P0Y0L напиша:
a be jas go imam orginalot ama mi go donesoa od USA taka go imam instalirano na 2 PC i ednas jas igram a koga ne igram jas imam eden braced toj igra dvajca istovremeno ne sme probale a mislam i ne moze :)
не може двајца на ист акаунт во исто време..
инаку имам 6 епици тиер 1 сепак али се добри.. инаку да Тореадор, експанзијата ја очекуваме сите :)
многу време зема бе играта, молтен по 6 саати раид, бвл исто AQ исто...
ептен е досадно тоа особено кога си друид и треба да лечиш цело време:)

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Никола напиша:
не може двајца на ист акаунт во исто време..
инаку имам 6 епици тиер 1 сепак али се добри.. инаку да Тореадор, експанзијата ја очекуваме сите :)
многу време зема бе играта, молтен по 6 саати раид, бвл исто AQ исто...
ептен е досадно тоа особено кога си друид и треба да лечиш цело време:)
Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
to so druid vistina e premnogu dosadno :(
ama igrato opsto zemeno si e bomba
vo to barem site se soglasuvame

Kajgana Shop

На врв Bottom