abe go pisuvam toa pustam igra se razbira prvo napraviv acc i mi pisuva odi na www.blizzard.com/settup/wow
imalo aplikacija
imalo aplikacija
da go najme makedonceto i da mu dajme novi idei za novata sc2 ako voopsto ke je ima za PCToreador напиша:Ај спојте ја темава. веќе има една таква.
Инаку, ептен ме израдуваа новите раси што ќе ги имет во Burning Crusade. Не знам да одлучам помеѓу Dranei и Blood Elf. Ама ипак, elves are love.
Офтопик~ Дали знаете дека приказната за Starcraft е од македонец? Барем така разбрав.
не може двајца на ист акаунт во исто време..Crazy P0Y0L напиша:a be jas go imam orginalot ama mi go donesoa od USA taka go imam instalirano na 2 PC i ednas jas igram a koga ne igram jas imam eden braced toj igra dvajca istovremeno ne sme probale a mislam i ne moze
Molten ja pravime so mak Guild a 2 i pol saati (Ragnaros, Onyxia) ali imame 7 wariora so epici se i 14 rang!!! a ako tie tesko so druid da lecis vidi kako e so Priest!! nedajboze da zgresis...site ti se derat i nema da te primat u sledna instanca.. a AQ e isto taka dolgo ali ne e tolku tesko...inace da za igrata treba da imas posveteno barem 3-4 meseci za da imas soliden 60-ka...a za BC iskaca okolu 1-vi juli....so pari ke bide toa?Никола напиша:не може двајца на ист акаунт во исто време..
инаку имам 6 епици тиер 1 сепак али се добри.. инаку да Тореадор, експанзијата ја очекуваме сите
многу време зема бе играта, молтен по 6 саати раид, бвл исто AQ исто...
ептен е досадно тоа особено кога си друид и треба да лечиш цело време