WoW општи муабети

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Gorann напиша:
E pa decko eve vaka na Spinebreaker na US serveri imas dosta makedonci od Resen ima 5-6 decki so igraat eve ke ti gi kazam i iminjata mozes da gi najdis tamu Macedonian,Aramija,Makedonce,Cakmak,Enthimenon,Opasen,Vanquis,Makbet,Nikolce,Marija ova se samo Resencanite sto igraat a ima isto taka i skopjani dosta sto igraat tamu. A na Arthas imas Horda makedonci isto taka edno 10 dusi isto imas i mnogu Hrvati sto igraat na Arthas taka da super e ali e zaebano so raid vremeto ne mozes da stignis mora da sedis do kasno navecer taka da ja preporacuvam EU serveri isto taka nemas lag i bolje ti e.
Пред некој ден го видов овој Makedonce, и да ти кажам право прв македонец на тој сервер што сум видел. Сигурно има и други ама ете интересно беше малку на македонски да си правиш муабет. Иначе незнам зашто ама Хорда неможам да играм, шаманите ми изгледаат многу добри и јаки ама тоа фаците неможам да ги поднесам а камо лу да играм со нив. Јас не играм многу и си развивам професии, имам се на се играно околу 6 дена и сум 36lvl и Skinning ми е 240, LW 230, и другите сите ми се над 200. Иначе што мислите за овој build

Ај кажете некои добри модови за симињање и од каде можат да се симнат. Бев во едно нет кафе и имаше на уклучување ти пишува колку си играл, мапи од сите териториии, инстанци итн.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Другар ќе го банираат зашто збореле со друг преку виспери за трева нешо(мара)...уште се чуди како го разбрале зашо на мак зборел :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Има некој на Скуллцрусхер ???? Ногу македонци има овде и има добар македонски гуилд кај што сите си помагаат меѓу себе ‘Мацедониан анд Фриендс‘

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Mac)) напиша:
Другар ќе го банираат зашто збореле со друг преку виспери за трева нешо(мара)...уште се чуди како го разбрале зашо на мак зборел :)
Ne moze da go baniraat poradi takvi stvari...na /whisper gm ne smeat da citaat so se zboruva....procitaj 11.4 od rights na buyer...."No Game Master may interfier with the CoD or the private whisper channel...ako kazuval na /1 General deka prodava mara ili neso slicno, togas druga rabota...ali od kaj znaat oni deka on ne se zaebaa...nonstop zboram takvi stvari so luge na /p party channel ili na /whisper...nema veze...niso ne mi kazale ni smeat da mi kazat...a toa so zborel na mak. nema veze... u makedonija ima 2 gm so se vraboteni u Blizzard taka da...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Го заебавал некој другар на крај испадна...
Него ја денес се стаиф на fun servers да го научам поубаво друидот за од септември да го инсталирам оригиналот кој е у my possesion :)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Тоа на Европски или Амерички сервери? Дај бе што е ова се 60ки сакам да квестам со некој наш. Има ли некој 38-42 левел овде на Spinebreaker

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Mac)) напиша:
Го заебавал некој другар на крај испадна...
Него ја денес се стаиф на fun servers да го научам поубаво друидот за од септември да го инсталирам оригиналот кој е у my possesion :)
Ti rekov....nemoze da se desi...inace nemoj da igras na fun server...ke ti ja zaebe igrata..utepuvas dva kripci stanuvas 17lvl....sranje...a i ke se zbunis so magiite...ali druidot e mn zakon klasa(ili mozeme da kazeme klasi) zaso se pretvara u caster,healer, warrior i rogue.

Kajgana Shop

На врв Bottom