WoW општи муабети

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Ilidan напиша:
тоа со убиствата узгледа дека другарти убивал луге на исти левел а ти си убивал помали от тебе и за тоа
Не бе што ти е претежно беа на мој, еден над или под левел, јез да има некои што беа и помали. Ако има некој хантер оде да ми каже што мисли за оваа конфигурација на таленти
http://www.wowhead.com/talent/?VxZeVohtZcIidobz

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
krusha03 напиша:
Ме интересира има ли од овде некој на амерички сервери што игра? И ако може некој совет за Dwarf Hunter тоа талентите појма немам како да ги играм. Неколку поени изиграф ама безврска, место да јачам една група јас секаде ги раштркав. Иначе јас играм на Spinebreaker и сум 20LVL Dwarf Hunter. Се тепав и PVP малку ама незнам зашто во истанца ми е поинтересно. Е да и како иде со тоа ранковите, до сега имам убиено околу 150 души од хорда, а ранк нема. Другар на 50 убиства стана Private
Треба да почекаш една недела за да качиш ранк. Во среда е пресметувањето.

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
StevoMC напиша:
abe a so creditni katricki ne moze i zs ne moze
Kako ne moze be?!?! Izglea ne prajs neso so treba... na Step 4 od Account Creation imas payment method:pre-paid card(Game card) or credit card..ali prima samo odredeni krditni kartici: Master Card, American Express Diners(ne sum siguren) i ti zemaat mesecno po 13$(okolu 600den)

Член од
23 јуни 2006
Мислења
39
Поени од реакции
9
aaa igram i ja :) Level 49 Human Warrior. Na server Quel'Thalas

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
мислам дека со наши картички неможе, ако имаш некој пријател или роднина од странство земи со негова

gad

Член од
10 мај 2006
Мислења
50
Поени од реакции
1
Gad lvl60 Hunter Dwarf (Silvermoon PvE server), Ishisu lvl60 Priest Human ( Laughing Skull PvP server) i red altcinja kolku da gi vidam i restoto karakteri. Igrata e fantasticna i pomisluvam ponekogas deka momcite od Blizzard se vonzemjani. Kako e mozno be covece sekoja igra da im e hit i nepromasena, i so sekoja da revoluiraat nova franshiza?! Blizzard bravo :bravo:

Член од
13 јули 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
krusha03 напиша:
Каде кај нас може да се купат картички за амерички сервери и колку пари?

Eve vaka jas sum od Resen i ja igram igrava dosta vreme imam lvl 60 Orc Warrior na Arthas nie vo resen sme 10-15 decki koi igrame wow na usa serveri ali za zal sme podeleni malku ima 5-6 decki igraat alijansa na Spinebreaker ali toa ti e toa a ostanatite sme horda na Arthas. a da te informiram za cartica za na usa server mozeme da ti najdime nie ima eden decko vo resen sto ni nosi nas i e 1900 den za 2 meseci isto ako sakas mozeme i accaunt da ti doneseme mislam deka e 3000 den americki accaunt pa mozes da me kontaktiras za ova ako si zainteresiran srafciger@hotmail.com pa slobodno kontaktiraj ako si zainteresiran.

Член од
13 јули 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
krusha03 напиша:
Ме интересира има ли од овде некој на амерички сервери што игра? И ако може некој совет за Dwarf Hunter тоа талентите појма немам како да ги играм. Неколку поени изиграф ама безврска, место да јачам една група јас секаде ги раштркав. Иначе јас играм на Spinebreaker и сум 20LVL Dwarf Hunter. Се тепав и PVP малку ама незнам зашто во истанца ми е поинтересно. Е да и како иде со тоа ранковите, до сега имам убиено околу 150 души од хорда, а ранк нема. Другар на 50 убиства стана Private

E pa decko eve vaka na Spinebreaker na US serveri imas dosta makedonci od Resen ima 5-6 decki so igraat eve ke ti gi kazam i iminjata mozes da gi najdis tamu Macedonian,Aramija,Makedonce,Cakmak,Enthimenon,Opasen,Vanquis,Makbet,Nikolce,Marija ova se samo Resencanite sto igraat a ima isto taka i skopjani dosta sto igraat tamu. A na Arthas imas Horda makedonci isto taka edno 10 dusi isto imas i mnogu Hrvati sto igraat na Arthas taka da super e ali e zaebano so raid vremeto ne mozes da stignis mora da sedis do kasno navecer taka da ja preporacuvam EU serveri isto taka nemas lag i bolje ti e.

I ke gi citiram ostanatite decki sto kazuvaat ova sto igraat na piratski serveri toa ti e cisto stranje koj igra na piratski server ne znae sto e wow ne mozes da go osetis filingot kako e koga ke se soberis 40 dusi za raid vo MC, BWL, AQ i taka nataka ali ako vi e ubavo prodolzete so piratskite serveri

Член од
13 јули 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
WoW Emulator

Jas razbrav deka postoi nesto kako emulator ili patch za WoW za da moze da se igra vo LAN. Ako nekoj znae nesto poveke za ova neka pisi na forum ili na kipo1942@gmail.com.

Pozdrav

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Може некој да ми каже што Талентс да му земам на Ундеад Рогуе зашто неам играно Рогуе претходно.Иначе ако некој сака да игра WoW а не му се даваат пари нека оди во Сет-Нет нека му направат акаунт и ке си игра за 30 денари - 1час ама ке мора таму да игра ...

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
За на каков сервер. Сигурно за на пиратски. Ако е за пиратски тогај можеш и ти дома да играш така. Само отиди на www.wowstatus.net најди си сервер каков што сакаш, направи си сам акаунт и стави го тоа Realmlist во фајлот realmlist(претходно отворете го тој фајл со некој текст програм)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
He бе за оригинални Реалми како Скуллцрусер,Силвер Моон , Аерие Пицк , Грим Батол , Бурнинг Бладе.. итн.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
BliND напиша:
Може некој да ми каже што Талентс да му земам на Ундеад Рогуе зашто неам играно Рогуе претходно.Иначе ако некој сака да игра WoW а не му се даваат пари нека оди во Сет-Нет нека му направат акаунт и ке си игра за 30 денари - 1час ама ке мора таму да игра ...
Се надевам дека линков ќе ти помогне..

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-rogue-en&t=135629&p=1&tmp=1#post135629

S

Stef Bachatero

Гостин
zosto sega se zatvoreni serverive informacija da mi dadete?Evropskite

Kajgana Shop

На врв Bottom