- Член од
- 19 ноември 2010
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 11
Na koe mesto vo severna dakota ides?Dali nekoj ke odi za Severna Dakota ova leto? I dali nekoj ke leta do Chicago na 22ri maj??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koe mesto vo severna dakota ides?Dali nekoj ke odi za Severna Dakota ova leto? I dali nekoj ke leta do Chicago na 22ri maj??
Штом не нагласив логично дека за Њу Џерси.За кој Ocean city збориш? Toj што е во New Jersey или тој во Meryland.
WatfordNa koe mesto vo severna dakota ides?
Втора година сум, првата година ми е исчистена, од третиот семестар имам положено 4 од 6 предмети, од претходно искуство некој да каже мислење колку ми се шансите за виза.. Благодарам![]()
Лани бев јас прв пат и бев на селф програмата. Во абасада не ни прашуваат преку која програма идеш битно е дека имаш договор така да немаш гајле.Дечки, прва година аплицирам со селф-програма, со другар кој беше лани и оваа година побара договор и за мене од работодавецот. Дали има некој таков што прва година има одено со селф договор и дали прават проблеми во амбасада поради тоа или нема врска начинот на кој си имаш обезбедено работа.
Тие 160$ што ги уплаќаш за визата, 1800ден за SEVIS и 150евра за агенцијата.(зависи преку која агенција идеш)Знае некој колку пари се губат ако не добиеш виза?