Ги открив вчера дека постојат, и кој друг би бил водител ако не Динев.
Прво, македонскиве инфлуенсери и сите што направија подкасти во Македонија, зборам општо, го уништија подкастот како концепт. Овде го донесоа и го погребаа. Почнувајќи од Лазаров дудукот кој не се разбира од ниту една општа тема и нема врска од животот вклучувајќи ја и темата за спорт, иако играл фудбал и бил репрезентативец, класично дувни ветре, што е во тренд тоа сум јас, до Сител и Телма подкастите кои ги водат новинари што ги гледаме на телевизија секојдневно, и ги водат подкастите како да се утрински емисии, до оние трите вештерки феминистки што перат мозок на млади девојки, па да завршиме и до овој довчерашен ТикТокер, а денес подкастер со листот пред него што ги чита прашањата кои му се дадени од некоја невладина организација и подкастите му траат цели 40 минути. Овде во Македонија е погребан подкастот, уште малку 40 дена ќе му вадиме, ќе го пее поп.
Второ, ги викнал они двајцана идиоти, Кике Цветче и Иван Ајнштајн, ретко одвратни ликови, овој Иван дури и предничи пред Кике со тоа гнездо за ластовички на главата што го носи. И двајцата не знаат што се, инфуелнсери/артисти, артисти на што, само еден Господ знае. Толку ти е незгодно кога ги гледаш како се однесуваат, како зборат, како се носат, демек имаат некој уникатен стил. Извини не знаев дека ако личиш на кловн избеган од циркус си уникатен, ок е Ајнштајну, јас сум сепак само еден небањат вмровец и не сум запознаен со овие трендови, продолжи со кундалини јогата.
И трето, може да се каже дека Ген З генерацијата е најглупата генерација што постои, секоја чест на исклучоци.