wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
Додека живеев во будимпешта повеќе од 30 лета направив еднаш не ми дадоа да пуштам приорити доле. Од италија исто, сега од гетеборг моите кога идеа накај скопје пред помалку од два месеци не им дадоа. Па дури и од скопје не даваат стално за да наплатат повеќе, заради таа финта и ја воведоа торбицата од 10кг да имаат оправдување зашто не ти даваат.
to e poentata so ke kazat eve od svedska ne praat problem ama od Einthoven ne znam kako ke e zato se rasprasuvav so iskustva.Po nekoja logika i moja matematika ne bi trebalo da e problem bideki toj bagas e moja licna rabota i platen regularno po site propisi i zafatnina.Ako e dozvoleno na nekoj da nosi lap-top so koj raboti i mu treba taka i ovaa edna masinka od 3-4 kg e moja licna rabota(e dodusa jas ne sijamova e poklon za makjkami i vetuvam 3-4 godini
i konecno ) ama kurslus nosenjevo
![]()
jas posledno letav buchurest - eindhoven pred nova godina, edna nasoka so priority edna bez
i dvata pati imav moznost da gi pustam dole ako sakam i mislev toa e novata polisa, mora gore tocno 10kg drugo da naplakaat za dole, bidejki pred toa site odea dole koga letav
ja nosam fen, masinka za bricenje i takvi raboti, ne se mi praele problem, taa masinka moze da te tormozat dur ja proverat
kasa popara se so polisive, cesto gi menjaat