Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе знае некој дали има најави/план за воспоставување летови и кон Австрија? Некако низ цела Европа летаат, само во/од Австрија не...

Значи мене секое резервирање на карти ми е ново патешествие, се нешто ќе ми се случи.

Вака резервирав карти за одмор, но последната карта Милано - Скопје не ми ја прифати картичката, т.е. ми го одби плаќањето бидејќи сум го надминала дневниот лимит на картичката, и јас одбрав банковен налог за да ми се зачуваат картите по таа цена. Е лани го имав сличниов проблем ама ме пушти после истите карти да ги платам со картица, а сега гледам дека не можам тоа да го направам.
Прашањето ми е: доколку вечер после 12 биде истата цена на картите и резервирам одново нови карти и платам со картичка што ќе се случи со овие карти што се на холд? Ќе има некој проблем ако истите не ги платам со банковен налог утре?
Ова се нормално ако се истите цени на картите за да не се малтретирам да одам до банка, во спротивно ќе немам друг избор:P

Едно прашање, попустот од 20% што важи денес и утре за членови на Wizz дискаунт, е дополнителен на попустот кој веќе го имаш со членството? Да знам дали да купам и веднаш да резервирам?

здраво дечки. дали морам да бидам регистриран член на wizzair за да можам да резервирам лет ?

здраво дечки. дали морам да бидам регистриран член на wizzair за да можам да резервирам лет ?
Да, треба да се регистрираш за да можиш да си ја купиш картата. Штом поставиш дестинација и ден, самата програма те води до делот каде можеш да се регистрираш. Или можеш претходно, прво да се регистрираш, а потоа да одиш во делот летови за да бираш дестинација и датуми.

Да, треба да се регистрираш за да можиш да си ја купиш картата. Штом поставиш дестинација и ден, самата програма те води до делот каде можеш да се регистрираш. Или можеш претходно, прво да се регистрираш, а потоа да одиш во делот летови за да бираш дестинација и датуми.
океј фала. ми беше чудно пробав без регистрација па стасав до делот за плаќање но нигде не ми побара лични информации т.е податоци од пасошот. е сеа се регистрирав и ги внесов податоците па резервирав. се надевам дека тоа е тоа така ? се е исправно и ок ? :)

океј фала. ми беше чудно пробав без регистрација па стасав до делот за плаќање но нигде не ми побара лични информации т.е податоци од пасошот. е сеа се регистрирав и ги внесов податоците па резервирав. се надевам дека тоа е тоа така ? се е исправно и ок ? :)
Да, таа е постапката. Незнам дали ја чекира картата, односно се внесуваат комплетно податоци по пасош и треба да испечатиш карта за бординг во авион. - ако си одбрал чекирање преку веб нормално.

Последно уредено:
Кај што одам на гости сакам да им однесам по еден подарок.
Конкретно: ДВД, парче бижутерија и играчка. Тие 3 рабти
Опција А - Ќе завршат во канта (џебот на цариникот)
Опција Б - Ок е дечко можеш да поминеш

???

???
Ок е дечко. Ако ти е сместено во багаж, зошто да имаш проблем?

???
Samo vozi;)

Дечки, дали за багаж се плаќа:
- 20 евра за летот натаму + 20 евра за повратниот билет или
- само 20 евра за двата лета?

П.С. Да не има некој попуст деновиве? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom