Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе знае некој дали има најави/план за воспоставување летови и кон Австрија? Некако низ цела Европа летаат, само во/од Австрија не...
Да, треба да се регистрираш за да можиш да си ја купиш картата. Штом поставиш дестинација и ден, самата програма те води до делот каде можеш да се регистрираш. Или можеш претходно, прво да се регистрираш, а потоа да одиш во делот летови за да бираш дестинација и датуми.здраво дечки. дали морам да бидам регистриран член на wizzair за да можам да резервирам лет ?
океј фала. ми беше чудно пробав без регистрација па стасав до делот за плаќање но нигде не ми побара лични информации т.е податоци од пасошот. е сеа се регистрирав и ги внесов податоците па резервирав. се надевам дека тоа е тоа така ? се е исправно и ок ?Да, треба да се регистрираш за да можиш да си ја купиш картата. Штом поставиш дестинација и ден, самата програма те води до делот каде можеш да се регистрираш. Или можеш претходно, прво да се регистрираш, а потоа да одиш во делот летови за да бираш дестинација и датуми.
Да, таа е постапката. Незнам дали ја чекира картата, односно се внесуваат комплетно податоци по пасош и треба да испечатиш карта за бординг во авион. - ако си одбрал чекирање преку веб нормално.океј фала. ми беше чудно пробав без регистрација па стасав до делот за плаќање но нигде не ми побара лични информации т.е податоци од пасошот. е сеа се регистрирав и ги внесов податоците па резервирав. се надевам дека тоа е тоа така ? се е исправно и ок ?![]()
Ок е дечко. Ако ти е сместено во багаж, зошто да имаш проблем?Кај што одам на гости сакам да им однесам по еден подарок.
Конкретно: ДВД, парче бижутерија и играчка. Тие 3 рабти
Опција А - Ќе завршат во канта (џебот на цариникот)
Опција Б - Ок е дечко можеш да поминеш
???
Samo voziКај што одам на гости сакам да им однесам по еден подарок.
Конкретно: ДВД, парче бижутерија и играчка. Тие 3 рабти
Опција А - Ќе завршат во канта (џебот на цариникот)
Опција Б - Ок е дечко можеш да поминеш
???