Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Колку време е потребно да се излезе од аеродоромот во Барселона (на пример до автобуската станица) отако ќе слета авионот. (пасочка контрола, багаж и сл.)?

Мое искуство е горе долу 30-45 минути заедно со пасошка контрола и собирање на багажот. Автобусите не се далеку. Веројатно станува збор за Т2.

http://www.flyertalk.com/forum/spai...ransit-connection-questions-consolidated.html

И мене ова ме мачеше бидејќи сакав да одам во Лорет де Мар, а авионот стигнува доцна и немаше толку касно бус за до таму.
За до Лорет подобро ти е да слеташ на Барселона Гирона аеродромот, поблиску е.
Ние лани од Милано со рајан летавме до Гирона и слетавме во 12 на полноќ, имаше превоз до Лорет, комбенциња кои ги чекаат патниците од рајан. За триесетина минути си во лорет.

Сакам да земам карта до Малта за 14 јуни, што како иде купувањево? Првпат купувам карта па на кратко да ми објасните ако не ви е проблем :)

Утре е најголемата годишна промоција - 2 билети по цена од еден.

Среќен лов!
:pivo2:
Уф... како лош тајминг, ама со добра причина. Чуствувам дека
ќе се менуваат некои планови... (y)[DOUBLEPOST=1431978926][/DOUBLEPOST]Хммм тешки дилеми, Амстердам или Прага... или нешто трето. :гик:

Последно уредено:
А ова секоја година ќе има ваква промоција, а? :) Памтам и лани беше така :D

Ахх осеќам после сите ќе се жалат како не виделе некако слаб одзив ми се чини:busi:

[5197:Validation] Account number: Invalid Account Number абе може некој да ми каже што е проблемов

Ke se otrujam, rezervirav karti pred 2 dena lupnav pari za Barcelona... i sea promocija...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom