Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помина некое време од кога го имам телефонот (HTC 8S) и стварно не можам да се пожалам. Софтверот си работи без проблем, нема никаков лаг (нормално налетав на некој баг ама не беше ништо страшно). Батеријата како што кажав поминува ден и пол, камерата е солидна на светло и да, се сложувам дека требале да додадат повеќе меморија. Fringe до каде си ти? Го засака или уште си негативен за телефонот?
![]()
antooh,Помина некое време од кога го имам телефонот (HTC 8S) и стварно не можам да се пожалам. Софтверот си работи без проблем, нема никаков лаг (нормално налетав на некој баг ама не беше ништо страшно). Батеријата како што кажав поминува ден и пол, камерата е солидна на светло и да, се сложувам дека требале да додадат повеќе меморија. Fringe до каде си ти? Го засака или уште си негативен за телефонот?
![]()
А за Wind.Phone 8 дали постои нешто како џејлбрек како афон или Рут како андроид што се и дали постои и како се вика?
ја инсталирав "Indigo" и отпрвен се таман си работеше, а сега нешто не ми дава програмава да зборувам туку само да напишам што да направи, што е проблемов некој да не знае ?![]()
Ако на некој му се случи истово, нека не се плашиSettings - Speech - ќе го штиклирате "Enable Speech Recognition Service" и тоа е тоа
http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/m...set-song-as-your-ringtone-on-windows-phone-8/ има некој пробано ?
Дечки ај ако знае некој нека ми помогнеда го средам Фејсбуков. Сакам и кога ми е исклучен фб да ми стигнуваат нотификации за порака и сл. од на фб, имам штиклирано тоа "toast and tile counts" и штиклирано тоа што стакам да ми стигне ама не ми стигнуваат.
Фала однапред, поздрав
Дечки ај ако знае некој нека ми помогнеда го средам Фејсбуков. Сакам и кога ми е исклучен фб да ми стигнуваат нотификации за порака и сл. од на фб, имам штиклирано тоа "toast and tile counts" и штиклирано тоа што стакам да ми стигне ама не ми стигнуваат.
Фала однапред, поздрав