Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Мислам не ни треба да давам коментар за апликацијава? :pos:

Достапна од вчера за сите корисници

Помина некое време од кога го имам телефонот (HTC 8S) и стварно не можам да се пожалам. Софтверот си работи без проблем, нема никаков лаг (нормално налетав на некој баг ама не беше ништо страшно). Батеријата како што кажав поминува ден и пол, камерата е солидна на светло и да, се сложувам дека требале да додадат повеќе меморија :). Fringe до каде си ти? Го засака или уште си негативен за телефонот? :D

Помина некое време од кога го имам телефонот (HTC 8S) и стварно не можам да се пожалам. Софтверот си работи без проблем, нема никаков лаг (нормално налетав на некој баг ама не беше ништо страшно). Батеријата како што кажав поминува ден и пол, камерата е солидна на светло и да, се сложувам дека требале да додадат повеќе меморија :). Fringe до каде си ти? Го засака или уште си негативен за телефонот? :D

Најголем проблем е меморијата, не дека е само 4 гб интерна, него што нема move to SD и што менаџирањето на меморијата не е како што треба. На тоа кога ќе се поработи, можеби во новиот апдејт до Септември, ќе биде одлично! У новиот апдејт (8.1) ќе има и Notification centre и се ќе биде уште поглатко, а и апликации нови секој ден има. Најново е Tapatalk, од вчера е у бета, пуштање у трета недела на Јуни, а Инстаграм (иако Instance e одлична апликација) исто би требало брзо да стигне. Мене тоа ми треба :)

На муабетот

antooh,
Се навикнувам и полека ми станува миленик ама ми пречи што многу мала меморија има

А за Wind.Phone 8 дали постои нешто како џејлбрек како афон или Рут како андроид што се и дали постои и како се вика?

ја инсталирав "Indigo" и отпрвен се таман си работеше, а сега нешто не ми дава програмава да зборувам туку само да напишам што да направи, што е проблемов некој да не знае ? :)

А за Wind.Phone 8 дали постои нешто како џејлбрек како афон или Рут како андроид што се и дали постои и како се вика?

На 7-ката имаше, 8-кава колку што знам сега за сега неможе.

ја инсталирав "Indigo" и отпрвен се таман си работеше, а сега нешто не ми дава програмава да зборувам туку само да напишам што да направи, што е проблемов некој да не знае ? :)

Ако на некој му се случи истово, нека не се плаши :) Settings - Speech - ќе го штиклирате "Enable Speech Recognition Service" и тоа е тоа :)

http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/m...set-song-as-your-ringtone-on-windows-phone-8/ има некој пробано ?

Дечки ај ако знае некој нека ми помогнеда го средам Фејсбуков. Сакам и кога ми е исклучен фб да ми стигнуваат нотификации за порака и сл. од на фб, имам штиклирано тоа "toast and tile counts" и штиклирано тоа што стакам да ми стигне ама не ми стигнуваат.
Фала однапред, поздрав

Дечки ај ако знае некој нека ми помогнеда го средам Фејсбуков. Сакам и кога ми е исклучен фб да ми стигнуваат нотификации за порака и сл. од на фб, имам штиклирано тоа "toast and tile counts" и штиклирано тоа што стакам да ми стигне ама не ми стигнуваат.
Фала однапред, поздрав

Колку што знам јас треба да бидеш нон стоп конектиран на нет за да ти стигаат нотификациите :)

Ја симнувам here-drive-beta на компјутер и го ставам кабелов во телефонот и кога уклучувам ми дава да ја ставам во documents, music, photos, videos, пробувам во documents не ја дава никако :) дајте помош кој знае, итно ми е :)

Треба да ја симнеш и инсталираш од страната на windows phone со браузерот на самиот телефон.

Фала однапред, поздрав

Која верзија на ФБ ја имаш?

Си ја пробал бетава?

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom