Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
http://dx.com/p/huawei-w1-windows-p...-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-215414

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_w1-5065.php

Free Shipping to Macedonia. Знае некој како иде понатака процесот, дали се додава данок, колку, итн? Ај некој што знае нека пише :).
ја имам порачувано од дх и мислам дека е се платано од нив. Ипак пити некој. Можеби има царина за телефони :)

http://dx.com/p/huawei-w1-windows-p...-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-215414

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_w1-5065.php

Free Shipping to Macedonia. Знае некој како иде понатака процесот, дали се додава данок, колку, итн? Ај некој што знае нека пише :).

Царина за телефони нема. Можеби ќе треба да платиш 18 ддв и тоа е тоа. Сепак според мене додади уште 1000 денари земиго лумиа 620.

Царина за телефони нема. Можеби ќе треба да платиш 18 ддв и тоа е тоа. Сепак според мене додади уште 1000 денари земиго лумиа 620.
Да да, не дека ќе го земам, да се одлучам за WP8 секако би одел со Lumia, ме интересираше како стојат работите со царините и слично :).

Здраво, сакам да земам HTC 8S купен од t-mobile. Дали занете колку пари ќе биде да се одкодира за да работи на vip картичка??

Здраво, сакам да земам HTC 8S купен од t-mobile. Дали занете колку пари ќе биде да се одкодира за да работи на vip картичка??

Си ме цитирал за нешто ама не си пишал.

Отклучив баш еден вчера, кодот чинеше 5$

Си ме цитирал за нешто ама не си пишал.

Отклучив баш еден вчера, кодот чинеше 5$

Тоа го направив за да го видиш постот, извини... и фала за информацијата :)

Тоа го направив за да го видиш постот, извини... и фала за информацијата :)

Добро си направил, не сум видел дека си пишал. Нема проблем

Слободно купи го телефонот,не е кодиран.Со вклучување на телефонот автоматски се инсталира оперативниот систем и затоа не е кодиран.Ќе ти треба микро сим картичка од вип и ќе те кошта 200 ден.во готово или на сметка.
Телефонот не е нешто посебно и не вреди за цената,има мамала меморија(4гб),а по инсталацијата останува многу помалку од 1гига меморија,која за надоградување не е доволна.На микро сд картичката можеш да зачуваш само музика и слики.
Голем пропуст е тоа што не се менува батеријата.
Ако имаш повеќе пари земи си 8x,само и на него не му се менува батеријата.
Половен ќе го купуваш телефонот или нов?

Слободно купи го телефонот,не е кодиран.Со вклучување на телефонот автоматски се инсталира оперативниот систем и затоа не е кодиран.Ќе ти треба микро сим картичка од вип и ќе те кошта 200 ден.во готово или на сметка.
Телефонот не е нешто посебно и не вреди за цената,има мамала меморија(4гб),а по инсталацијата останува многу помалку од 1гига меморија,која за надоградување не е доволна.На микро сд картичката можеш да зачуваш само музика и слики.
Голем пропуст е тоа што не се менува батеријата.
Ако имаш повеќе пари земи си 8x,само и на него не му се менува батеријата.
Половен ќе го купуваш телефонот или нов?

Половен е телефонот, користен 2 недели и мала е цената затоа планирам да го купам. Знам дека тие 4гб стануваат 1.7, 1.8гб ама не ми смета тоа во секој случај нема многу апликации/игри. Гледам секаде го фалат телефонот, батеријата дека поминувала еден ден без проблем. Ми се свиѓа дизајнот на телефонот и дизајнот на WP8. :D

Половен е телефонот, користен 2 недели и мала е цената затоа планирам да го купам. Знам дека тие 4гб стануваат 1.7, 1.8гб ама не ми смета тоа во секој случај нема многу апликации/игри. Гледам секаде го фалат телефонот, батеријата дека поминувала еден ден без проблем. Ми се свиѓа дизајнот на телефонот и дизајнот на WP8. :D
Кај мене батеријата трае 2-2,5 дена,толку и го имам.Телефонот е добар и има доста апликации,имам симнато многу а ми останаа само 500 мб.
Пази како ја користиш батеријата,не се менува.
Го продплжив договорот и го земав со доплата од 7500 денари.
Ако не е тајна тебе колку ти го продаваат телефонот.

Кај мене батеријата трае 2-2,5 дена,толку и го имам.Телефонот е добар и има доста апликации,имам симнато многу а ми останаа само 500 мб.
Пази како ја користиш батеријата,не се менува.
Го продплжив договорот и го земав со доплата од 7500 денари.
Ако не е тајна тебе колку ти го продаваат телефонот.

8000 денари .. мислам дека воопшто цената не е висока, нели?
Ме интересира дали екранот е добар, бидејќи резолуцијата е 480x800? И дали со софтверот нема никакви проблеми све си иде без lag??
Во првиот пост имаше напишано дека телефонот не е нешто посебен, а сега дека телефонот е добар, значи сепак се предомисли? :P :D

8000 денари .. мислам дека воопшто цената не е висока, нели?
Ме интересира дали екранот е добар, бидејќи резолуцијата е 480x800? И дали со софтверот нема никакви проблеми све си иде без lag??
Во првиот пост имаше напишано дека телефонот не е нешто посебен, а сега дека телефонот е добар, значи сепак се предомисли? :P :D

Супер е цената, земај одма :). Резолуцијата е океј, ништо посебно, ама задоволително за 4" екран. Софтверот би требало да е доста постабилен од Android, да нема лагови и кочења. Али па затоа малку си лимитиран со апликации...

Супер е цената, земај одма :). Резолуцијата е океј, ништо посебно, ама задоволително за 4" екран. Софтверот би требало да е доста постабилен од Android, да нема лагови и кочења. Али па затоа малку си лимитиран со апликации...

Па треба да е постабилен од андроид, сепак за оваа цена нема добар андорид телефон, кој нема да кочи и лагира. А гледав сега во маркетот за wp има доста добри апликации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom