Моментално на што си корисник, ајфон или андроид? Што те интересира поточно за да ти кажам подетално. Сега е доцна ама утре ќе ја пополнам темава како што треба па ќе ти биде појаснои мене ме интересира за Win.Phone8 пошо планирам наредниот телефон со таква платформа да си купам ама проблемот е што не знам какви се впечатоци и можности како кај андроиди и иОС и ајде ќе чекам некои да споделат искуства ?
Dali e bavenМоментално на што си корисник, ајфон или андроид? Што те интересира поточно за да ти кажам подетално. Сега е доцна ама утре ќе ја пополнам темава како што треба па ќе ти биде појасно
Хаха, Windows Phone е најsmooth телефон на пазарот моментално (безразлика дали е од 10 илјади денари, или од 35 илјади денари).Dali e baven
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Едноставен одговор ДА.Dali e baven
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толкуМоментално на што си корисник, ајфон или андроид? Што те интересира поточно за да ти кажам подетално. Сега е доцна ама утре ќе ја пополнам темава како што треба па ќе ти биде појасно
Извини што ме чекаш да ти одговорам немав време баш деновиве. Утре ќе ти објаснам подетално.сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толку
Доста различен и уникатен за разлика од тие два. Прво да започнеме со хардверот.сега моментално користам андроид ХТЦ ДХД и имам ајпад 3 значи iOS е,а сега си мислам каков е Винд.Фон 8 само знам дека е доста брз и толку
и мене ме интересира за Win.Phone8 пошо планирам наредниот телефон со таква платформа да си купам ама проблемот е што не знам какви се впечатоци и можности како кај андроиди и иОС и ајде ќе чекам некои да споделат искуства ?
Одличен избор, штета што народот нема доволно храброст да го проба windows phone 8. Кога ќе го пробаш сваќаш дека е одличен за смарт телефонЗемав за девојка ми HTC 8S со Windows Phone 8 ... работи перфект иако не е некоја висока класа, туку е во класа на Desire X да не речам ист само што тој е на андроид
работи брзо без лагирања и слично, е сега маркетот нема милиони тони апп како iOS и Андроид ама оние Must have ги има и повеќе, треба да поработат на поголем број апликации
Замерки немам за оперативниот, можеби и јас понатака ќе пробам да користам некој месец телефон со WP8
Samo nezz kako moze da se stavi mp3ka na ringtoneОдличен избор, штета што народот нема доволно храброст да го проба windows phone 8. Кога ќе го пробаш сваќаш дека е одличен за смарт телефон