Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Во пакетот на метро Мајкрософт, вчера го реблендираа и Хотмаил сервисот во Outlook.com. Интересната работа е сега Хотмаил е целосно локализиран и на Македонски јазик.Тие што сакате да го видите, логирајте се на вашата хотмаил адреса, префрлете се на новиот хотмаил метро интерфејс и во Language options одберете македонски. Незнаев каде да ја напишам веста па решив тука затоа што секако Хотмаил сервисот има голема улога и во новиот Виндоуз 8

http://windows.microsoft.com/en-US/windows/outlook/home

Овој оперативен систем на мајкрософт е нај голема глупост од сите други што ги имаат издадено, не ми е јасно како некој ке го користи овој виндовс на десктоп компјутери или лаптопи нема логика, нај голема глупост ако сакаа да направат оперативен систем стикно за таблети ке направеја посебна верзија и башка за лаптоп и десктоп верзија а не еден оперативен систем за сите 3 работи

Се сложувам, и јас ја пробав оваа верзија. Исфрлено е Аерото целосно, пошто е N нема Windows Media Player и искрено поради Metro-то е премногу мизерна. Добро е што седмицата ќе има поддршка до 2015-2016 белки до тогаш ќе излезе посалам OS, мислам дека катастрофа ќе биде Windows 8 за Desktop компјутери.

Признавам не ја инсталирав 8-цата досега главно од негативните коментари тука на форумот.

Арно ама, ја пробувам сега и искрено (и најважно по мој вкус и мислење) 8-цава ми е феноменална. Ептен ми е по мерак. (сега засега де)

Признавам не ја инсталирав 8-цата досега главно од негативните коментари тука на форумот.

Арно ама, ја пробувам сега и искрено (и најважно по мој вкус и мислење) 8-цава ми е феноменална. Ептен ми е по мерак. (сега засега де)
RTM верзијата ли ја инсталира? Брза ли е, тоа ме интересира мене?

Од кај го симна, кракуван е? Иначе што ПЦ имаш?

RTM 9200

Не е активиран, активација сеуште нема. Лаптопот е веќе подпросечен (Core 2 Duo T7250 2GHz, 2GB Ram, GeForce Go 7300 256mb)

Инсталирав графичката со win7 драјвер (уствари се што не се инсталира автоматски средив со win7 драјвери).

Брза е, ама искрено, секој windows е брз после ваква инсталација. Не сум направил ништо што бара повеќе ресурси.

Има активација.

slmgr /skms kms-c.no-ip.org
slmgr /ato

во elevated cmd

Јас чекам да излезат салам драјвери од NVIDIA оти старите не се во ред, трепка цел екран. Ја оставив осмицата колку да видам во перформанси како ќе се движи инаку си стоам на моето погоре, прилично :гомце: е по функционалност.

нема теоретски шанци да биде :гомце:

Не работи ова

fRbLp.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom