Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Не е unlimited туку Ultimate иначе тој ти е нај добар а како обичен корисник нема да видиш никакви разлики меѓу ultimate pro и Home premium така да нека ти го на home па кога ке се заебе ке си инсталираш ultimate и готово

вака сеа најпрво тнх на сугестијата знам дека нема да видам некоја разлика . но windows home be used 8 times! i pomina i 8mi pat taka da mora da go preinstaliram i celo vreme imam problem so google chrome i mozilla do windowsot e ili?"?????

процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.
:pos: :pos::pos:
cobio Win7 32bit стај, поарно ке е :)

вака сеа најпрво тнх на сугестијата знам дека нема да видам некоја разлика . но windows home be used 8 times! i pomina i 8mi pat taka da mora da go preinstaliram i celo vreme imam problem so google chrome i mozilla do windowsot e ili?"?????

Не ти разбрав баш нај добро ај пак објасни поубаво ако можеш и нешто со слики да видам што ти јавува и слично па да бараме некое чаре

mozilla na samoto otvoranje program is not responding a google killing pages

mozilla na samoto otvoranje program is not responding a google killing pages

Нај вероватно те трола некој вирус тебе,симни друга Windows и инсталирај го не би требало да имаш такви проблеми освен ако не ти е и hdd при крај па да ти замрзнува

Нај вероватно те трола некој вирус тебе,симни друга Windows и инсталирај го не би требало да имаш такви проблеми освен ако не ти е и hdd при крај па да ти замрзнува

hm virus mozi nisto cudno a mozilla e od start rasipana od ko e kupen ok tnh (y)

cobio а да си “инсталираш“ еден нов PC ако си во можност, јас така направив пред некои време па мирна глава. А тоа Win7 Premium, Home нема никаква врска со тоа дека тебе компјутерот ти е бавен. Бавен е поради хардверот кој вереојатно ти е застарен. Не очекувај на 1GB RAM да играш игра понова од 2008, макар и да ja имаш најскапата верзија на Win7.

Сеирџии сте ја утнале темата и подфорумот. Ликот што користеше навредлив речник си доби казнени.
Исто на темава забранети се постирања на линкови од кракови, тоа по ПП можете.

Што е форава секој нареден пат кога го укључувам лаптопов се помалце фри спејс(по 100 мб отрпилика) има во ц кај што е виндвсот

Што е форава секој нареден пат кога го укључувам лаптопов се помалце фри спејс(по 100 мб отрпилика) има во ц кај што е виндвсот

Да не имаш подесено да ти прави BackUp или System Recovery Points?

Да не имаш подесено да ти прави BackUp или System Recovery Points?

незнам виндос 7 не го корситам многу до пред 2-3 месеца на хп беф, да ги угасам ако се непотребни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom