Windows 7

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
Не е unlimited туку Ultimate иначе тој ти е нај добар а како обичен корисник нема да видиш никакви разлики меѓу ultimate pro и Home premium така да нека ти го на home па кога ке се заебе ке си инсталираш ultimate и готово

вака сеа најпрво тнх на сугестијата знам дека нема да видам некоја разлика . но windows home be used 8 times! i pomina i 8mi pat taka da mora da go preinstaliram i celo vreme imam problem so google chrome i mozilla do windowsot e ili?"?????

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.
:pos: :pos::pos:
cobio Win7 32bit стај, поарно ке е :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
вака сеа најпрво тнх на сугестијата знам дека нема да видам некоја разлика . но windows home be used 8 times! i pomina i 8mi pat taka da mora da go preinstaliram i celo vreme imam problem so google chrome i mozilla do windowsot e ili?"?????

Не ти разбрав баш нај добро ај пак објасни поубаво ако можеш и нешто со слики да видам што ти јавува и слично па да бараме некое чаре

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
mozilla na samoto otvoranje program is not responding a google killing pages

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
mozilla na samoto otvoranje program is not responding a google killing pages
Нај вероватно те трола некој вирус тебе,симни друга Windows и инсталирај го не би требало да имаш такви проблеми освен ако не ти е и hdd при крај па да ти замрзнува

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
Нај вероватно те трола некој вирус тебе,симни друга Windows и инсталирај го не би требало да имаш такви проблеми освен ако не ти е и hdd при крај па да ти замрзнува

hm virus mozi nisto cudno a mozilla e od start rasipana od ko e kupen ok tnh (y)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
cobio а да си “инсталираш“ еден нов PC ако си во можност, јас така направив пред некои време па мирна глава. А тоа Win7 Premium, Home нема никаква врска со тоа дека тебе компјутерот ти е бавен. Бавен е поради хардверот кој вереојатно ти е застарен. Не очекувај на 1GB RAM да играш игра понова од 2008, макар и да ja имаш најскапата верзија на Win7.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Celeron, кога имаш i3 процесор скоро за исти прари ти Celeron.:coffee:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сеирџии сте ја утнале темата и подфорумот. Ликот што користеше навредлив речник си доби казнени.
Исто на темава забранети се постирања на линкови од кракови, тоа по ПП можете.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Што е форава секој нареден пат кога го укључувам лаптопов се помалце фри спејс(по 100 мб отрпилика) има во ц кај што е виндвсот

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Што е форава секој нареден пат кога го укључувам лаптопов се помалце фри спејс(по 100 мб отрпилика) има во ц кај што е виндвсот

Да не имаш подесено да ти прави BackUp или System Recovery Points?

Kajgana Shop

На врв Bottom