Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирав Виндоус 7, но сега имам еден проблем.Зошто не ми ги вади gadgets на десктопот?(Прочитав дека немало сајдбар па директно на десктоп стоеле)

Инсталирав Виндоус 7, но сега имам еден проблем.Зошто не ми ги вади gadgets на десктопот?(Прочитав дека немало сајдбар па директно на десктоп стоеле)

Проба со десен клик на маусот-gadgets-и после кој сакаш да ти стои на десктоп,кликаш на него два пати,чекаш секунда и го имаш на десктоп.

Проба со десен клик на маусот-gadgets-и после кој сакаш да ти стои на десктоп,кликаш на него два пати,чекаш секунда и го имаш на десктоп.

Секако дека пробав.Десен клик на маусот и gadgets но исто како да не сум кликнал,ништо не се отвара.

luge instalirav windows 7 i sega na sekoi 2 saati mi se restartira POMOS

luge instalirav windows 7 i sega na sekoi 2 saati mi se restartira POMOS

<sarcasm>Да да гледам, пајак ти плете мрежа во левото ќуше во куќиштето.</sarcasm>

Дај малку повеќе информации, да не нагаѓаме сега овде, видовити луѓе не се докажани дека постојат.

Дали Microsoft ако сака може потполно да ја запре работата на нелегално инсталираните Windows-и на компјутерите кои користат интернет? Мислам дека можат, зошто не прават така?

Дали Microsoft ако сака може потполно да ја запре работата на нелегално инсталираните Windows-и на компјутерите кои користат интернет? Мислам дека можат, зошто не прават така?

А и неможе, неможат така да дознаат дали е легална или не, треба да не упецаат индивидуално за да не зезнат, затоа абдејти пуштаат со таква цел.

Друго легално неможат така да не ловат, зошто можат така да им наштетат и на тие што го купиле и ќе се соочат со разни тужби.

Иди нека ти го среди некој што знае, се гледа не си форматирал сам до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom