Проба со десен клик на маусот-gadgets-и после кој сакаш да ти стои на десктоп,кликаш на него два пати,чекаш секунда и го имаш на десктоп.Инсталирав Виндоус 7, но сега имам еден проблем.Зошто не ми ги вади gadgets на десктопот?(Прочитав дека немало сајдбар па директно на десктоп стоеле)
Секако дека пробав.Десен клик на маусот и gadgets но исто како да не сум кликнал,ништо не се отвара.Проба со десен клик на маусот-gadgets-и после кој сакаш да ти стои на десктоп,кликаш на него два пати,чекаш секунда и го имаш на десктоп.
Симни си rainmeter be,боље еСекако дека пробав.Десен клик на маусот и gadgets но исто како да не сум кликнал,ништо не се отвара.
Изгледа не ти е финалната верзија...luge instalirav windows 7 i sega na sekoi 2 saati mi se restartira POMOS
<sarcasm>Да да гледам, пајак ти плете мрежа во левото ќуше во куќиштето.</sarcasm>luge instalirav windows 7 i sega na sekoi 2 saati mi se restartira POMOS
Pwned... еве зоштоluge instalirav windows 7 i sega na sekoi 2 saati mi se restartira POMOS
Инсталирај ја финалната верзија.Effective March 1, 2010, Windows 7 RC enters the next phase of expiration:
* Expiration notifications in the task bar continue.
* Computers that are running Windows 7 RC restart every two hours.
А и неможе, неможат така да дознаат дали е легална или не, треба да не упецаат индивидуално за да не зезнат, затоа абдејти пуштаат со таква цел.Дали Microsoft ако сака може потполно да ја запре работата на нелегално инсталираните Windows-и на компјутерите кои користат интернет? Мислам дека можат, зошто не прават така?
128MB+ графичка картица (не интегрирана)ej so graficka treba za da go podrzva aeroto ?
Мојата на лаптопот е интегрирана а пак работи аерото...128MB+ графичка картица (не интегрирана)