Еве што прави google translate

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)
Како да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)
Инсталирај Realtek
Колку што знам немаПоздрав,
нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.
Поздрав
На лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?
На лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?
Слаб ти е сигналот, пробај да отидеш побрлиску до изворот.
Не е до сигналот, значи ја покажува мрежата со 3 од 5 цртички, али пак нејќе да се конектира, а и плус проблем е тоа што неможам да најдам драјвери... нели 7цава наоѓала сама, али најверојатно не е се како што треба... Чудно ми е како може да го најде сигналот а драјвер да нема или да не е функционален...