Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување

Еве што прави google translate :)

Capture-2.jpg

Извините малку офтопик но тука на оваа тема ве има повеќе со искуство, го барам овој фонт а во таа тема за фонтови нема да возврате никој :toe:

NOKIA-0-MAK.jpg

Ако знаете пишете кој е овој фонт на пп и нека се избрише овој пост

Како да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)

Како да го поделам на 2 партиции хардискот на Windows 7 има ли некоја алатка или треба со некоја програма.(знам оти кога се инсталира се дели но веке беше исталиран на лаптопот)

Си имаш со самиот Windows.
Пиши format во search (кај стартот) и ќе видиш нешто Manage Disks, така нешто беше.

Инсталирав win 7 и се јави проблемче.
Не ми работат излезите за звучки кои предходно работеа на xp-то, т.е излезот кој е наменет за слушалките
Чаре? :)

Поздрав,

нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.

Поздрав

Поздрав,

нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.

Поздрав
Колку што знам нема :toe:
на Vista таа опција ја имаше преку Update како додаток а на Win 7 не сум забележал

На лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?

На лаптоп, Wirelessot ми ги покажува мрежите, но кога пробувам да се конектирам не сака да се конектира. Пробав со кабел, и така сака.... Дали е проблемот до драјверите или?

можно е да е до драјверите, провери :toe:

Слаб ти е сигналот, пробај да отидеш побрлиску до изворот.

Слаб ти е сигналот, пробај да отидеш побрлиску до изворот.

Не е до сигналот, значи ја покажува мрежата со 3 од 5 цртички, али пак нејќе да се конектира, а и плус проблем е тоа што неможам да најдам драјвери... нели 7цава наоѓала сама, али најверојатно не е се како што треба... Чудно ми е како може да го најде сигналот а драјвер да нема или да не е функционален...

Не е до сигналот, значи ја покажува мрежата со 3 од 5 цртички, али пак нејќе да се конектира, а и плус проблем е тоа што неможам да најдам драјвери... нели 7цава наоѓала сама, али најверојатно не е се како што треба... Чудно ми е како може да го најде сигналот а драјвер да нема или да не е функционален...

Епа бриши ги драјверите и симни си други од официјалната страна за лаптопот што ти е. Инаку и кај мене некогаш се случува да го фаќа сигналот со 3-4 цртички и пак да не се конектира, што на крај излегува дека слаб е сигналот, па си го поместувам USB-то полево-подесно и терам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom