Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда за овде е прашањево...
Како да средам тоа што на некои преводи (српски и хрватски), некои нивни букви ми се заменети со љ,њ, ж и слично.
Поточно на пример, нивното "ч" кај мене е "ж".
Поддршка, фонтови?
Еј супер, ова работи.Јас имав сличен проблем со Виста. Во Task Menager оди во Proceses и оди на show processes from all users таму барај го процесот lsass.exe ако имаш два такви исклучи го онај на кој и во description му пиши lsass.exe. На другиот би требало да пиши local security .... тој не го ѓибај.Јас бидејќи немам време да му правам формат при секој пуштање го правам ова. Се надевам ти помогнав.
Дај кажете како да ставам Фонтови за Office на седмицава... ???
Едит: Имам фонтови во PC само да ги снимам...
Дај кажете како да ставам Фонтови за Office на седмицава... ???
Едит: Имам фонтови во PC само да ги снимам...
од кај шо ти се фонтојте само копирај ги во C:/windows/fonts и ќе ги имаш фонтојте
ќе каже некој која програма е компатибилна со windows 7 која можем да ја искористам за да ги средам партициите? нешто како partition magic?
Или во Control Panel во FONTS.
А до сеа не си имал компјутер, па првиот што ти го купиле ти бил со Windows 7 или?
Ај влези во контрол панел во фонтс и види дали можеш од таму да ги ставиш....
Иначе да прв компјутер ми е:smir:
Ај влези во контрол панел во фонтс и види дали можеш од таму да ги ставиш....
Иначе да прв компјутер ми е:smir:
За блутутот, ако си работи супер, а САМО со Nokia 3110 те дупчи, тогаш логично е дека е до нокијата нешто т.е. не се пронаоѓаат убаво. Пробај инсталирај си Bluesoleil, побарај по гугле.
Fala za bluesoleil,ja instalirav bluesoleil 6.4.299.0 megjutoa mi bara serial number,kade mozam da go najdam?