Windows 7

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кај мене го нема овој проблем.

За секој случај, пробај со друга тастатура.
Јок....не помага.....сега на другава тастатура (ганц нова) и големото Ч излегува двапати:pos2: ...УПМ:nerv::nerv:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Јок....не помага.....сега на другава тастатура (ганц нова) и големото Ч излегува двапати:pos2: ...УПМ:nerv::nerv:
Вака можи ќе завршиш работа.
Ќе пишуваш со македонски букви и со ЛСКонверт ќе ги претвориш во латинични и менуваш фонт (Mac C Swiss,Times...)

Е

експерт

Гостин
Зошто го избришавте постот за тоа како да се направи GodMode папка?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Вака можи ќе завршиш работа.
Ќе пишуваш со македонски букви и со ЛСКонверт ќе ги претвориш во латинични и менуваш фонт (Mac C Swiss,Times...)
Проблемот е решен......деинстал на MS Office 2007 и инстал MS Office 2003 и Open Office Org.....е сега не се толку џиџани ама ми вршат работа.:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Направив тема ама никој не ми одговорил и ја избришал некој. Така да и овде ќе прашам. Може некој да ми даде линк за симнување на програмот Windows Remove Genuine Notifications за Windows 7 поради тоа што мојот Windows најверојатно е илегален и ми се појавуваат цело време известувања, а со овој програм тие едноставно ќе исчезнат.

Но, да биде за Windows7 програмот, затоа што повеќе пати го симнувам за XP и не сака, а за овој не можам да најдам.

Фала однапред. Поздрав

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Направив тема ама никој не ми одговорил и ја избришал некој. Така да и овде ќе прашам. Може некој да ми даде линк за симнување на програмот Windows Remove Genuine Notifications за Windows 7 поради тоа што мојот Windows најверојатно е илегален и ми се појавуваат цело време известувања, а со овој програм тие едноставно ќе исчезнат.

Но, да биде за Windows7 програмот, затоа што повеќе пати го симнувам за XP и не сака, а за овој не можам да најдам.

Фала однапред. Поздрав
Пратено.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
имам dual boot 7-ца и Виста, во 7-цата имам фолдер Windows.old сакам да ја избришам вистата, дали со то ќе се тргнит и фолдерот windows.old или не? А ако го избришам windows.old дали ќе можам да влезам во вистата и дали ќе ми прајт проблем со 7-цава? :toe:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
имам dual boot 7-ца и Виста, во 7-цата имам фолдер Windows.old сакам да ја избришам вистата, дали со то ќе се тргнит и фолдерот windows.old или не? А ако го избришам windows.old дали ќе можам да влезам во вистата и дали ќе ми прајт проблем со 7-цава? :toe:
ќе можеш без проблем,тој фолдер windows.old е од претходниот windows што си го имал на истата партиција кај што е сега 7-цата

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Да прашам зашто .gif сликите не сака да ги анимира во Windows Photo viewer, ми бара Internet Explorer да им биде основен прелистувач на овие слики, како да го решам овој проблем?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да прашам зашто .gif сликите не сака да ги анимира во Windows Photo viewer, ми бара Internet Explorer да им биде основен прелистувач на овие слики, како да го решам овој проблем?
Најпаметно, престани да го користиш тоа глупото од Windows-от што е и еве пример, симни си го ова бесплатно програмче за гледање слики:

Picasa 3.6

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
и пикаса не прегледува гиф
Да го мочам, не сум приметил... глупа работа, не прегледува гиф... :lele:

Инаку јас по дома користам ACDSee, екстра е програмчево, отвара се што е слика, си има и мал едитор за слики, онака, на брзинка, аматерски... за мерак.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да го мочам, не сум приметил... глупа работа, не прегледува гиф... :lele:

Инаку јас по дома користам ACDSee, екстра е програмчево, отвара се што е слика, си има и мал едитор за слики, онака, на брзинка, аматерски... за мерак.
баш уште блог 5 да отвара :smee::smee:.

Kajgana Shop

На врв Bottom