Јок....не помага.....сега на другава тастатура (ганц нова) и големото Ч излегува двапати:pos2: ...УПМ:nerv::nerv:Кај мене го нема овој проблем.
За секој случај, пробај со друга тастатура.
Јок....не помага.....сега на другава тастатура (ганц нова) и големото Ч излегува двапати:pos2: ...УПМ:nerv::nerv:Кај мене го нема овој проблем.
За секој случај, пробај со друга тастатура.
Вака можи ќе завршиш работа.Јок....не помага.....сега на другава тастатура (ганц нова) и големото Ч излегува двапати:pos2: ...УПМ:nerv::nerv:
Проблемот е решен......деинстал на MS Office 2007 и инстал MS Office 2003 и Open Office Org.....е сега не се толку џиџани ама ми вршат работа.Вака можи ќе завршиш работа.
Ќе пишуваш со македонски букви и со ЛСКонверт ќе ги претвориш во латинични и менуваш фонт (Mac C Swiss,Times...)
Пратено.Направив тема ама никој не ми одговорил и ја избришал некој. Така да и овде ќе прашам. Може некој да ми даде линк за симнување на програмот Windows Remove Genuine Notifications за Windows 7 поради тоа што мојот Windows најверојатно е илегален и ми се појавуваат цело време известувања, а со овој програм тие едноставно ќе исчезнат.
Но, да биде за Windows7 програмот, затоа што повеќе пати го симнувам за XP и не сака, а за овој не можам да најдам.
Фала однапред. Поздрав
ќе можеш без проблем,тој фолдер windows.old е од претходниот windows што си го имал на истата партиција кај што е сега 7-цатаимам dual boot 7-ца и Виста, во 7-цата имам фолдер Windows.old сакам да ја избришам вистата, дали со то ќе се тргнит и фолдерот windows.old или не? А ако го избришам windows.old дали ќе можам да влезам во вистата и дали ќе ми прајт проблем со 7-цава?
Најпаметно, престани да го користиш тоа глупото од Windows-от што е и еве пример, симни си го ова бесплатно програмче за гледање слики:Да прашам зашто .gif сликите не сака да ги анимира во Windows Photo viewer, ми бара Internet Explorer да им биде основен прелистувач на овие слики, како да го решам овој проблем?
и пикаса не прегледува гифНајпаметно, престани да го користиш тоа глупото од Windows-от што е и еве пример, симни си го ова бесплатно програмче за гледање слики:
Picasa 3.6
Да го мочам, не сум приметил... глупа работа, не прегледува гиф... :lele:и пикаса не прегледува гиф
баш уште блог 5 да отвара :smee::smee:.Да го мочам, не сум приметил... глупа работа, не прегледува гиф... :lele:
Инаку јас по дома користам ACDSee, екстра е програмчево, отвара се што е слика, си има и мал едитор за слики, онака, на брзинка, аматерски... за мерак.