-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
баш уште блог 5 да отвара :smee::smee:.
Добро сеа, затоа се вика ACDSee а не Chuck Norris, нели?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш уште блог 5 да отвара :smee::smee:.

Малку помош во врска со Win 7, како да го направам ова да не излегува со прашалници, туку да си биде нормално на кирилични букви.
И не прави само на кајгана, туку на сите страни шо се на кирилица.
![]()
Кога инсталирав Win7 на Fujitsu Siemens лаптоп.. се си беше ок. само што не работеше вирелессот, (а преку кабел си има нет). питав еден другар, и тој ми кажа дека Сименс нема драјвери за вирелесс на седмицата. има некое чаре, или да чекам драјвери?
Кога инсталирав Win7 на Fujitsu Siemens лаптоп.. се си беше ок. само што не работеше вирелессот, (а преку кабел си има нет). питав еден другар, и тој ми кажа дека Сименс нема драјвери за вирелесс на седмицата. има некое чаре, или да чекам драјвери?
Веќе година дена имам VISTA на лап топ и воглавно работи добро, освен што неколу пати ми се рестартираше сам во текот на годината.
Сакам да инсталирам WINDOWS 7 колку што разбрав солидно работел и на лап топ, но не сум мн информиран околу новиов windows па би сакал некој совет/искуство/негативни ствари да ми каже околку тоа, посебно околу програми од типот photoshop/illustrator/indesign и сл.
Се што си работел на Vista ке ти работи и на Windows 7 без гајле
Веќе година дена имам VISTA на лап топ и воглавно работи добро, освен што неколу пати ми се рестартираше сам во текот на годината.
Сакам да инсталирам WINDOWS 7 колку што разбрав солидно работел и на лап топ, но не сум мн информиран околу новиов windows па би сакал некој совет/искуство/негативни ствари да ми каже околку тоа, посебно околу програми од типот photoshop/illustrator/indesign и сл.
Едно прашање до вас кои знаат(можеби е помалку и глупо прашање).дали може од Windows 7 да се избрише internet explorer и ако може како да го избришам.