Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера инсталирав Уиндоус 7 билд 7600 64 битен ултимате од бутабилен УСБ стик и се помина ОК.
супер работа место од ДВД од стик инсталирање.
Уиндоусот за сега работи ОК (до сега имав седумка 32 битна буилд 7077 и ѕтаа работеше беспрекорно)

абе Upgrade e...пример имаш 7100 build...и правиш upgrade..na rtm или некој понов build...нешто како update му иде...
но подобро сними тоа у друго цд....и пробај пак...цд то може да е оштетено

Знам што значи зборот апгрејд само не знам дали може од икс пе на 7ка и дали при тоа го губам икс пе-то?

barav na net...kazuvase deka oficialno ne postoi takvo neso...a ako ima nekoj trik...toa druga rabota:)

Значи разлики меѓу rtm и таа finalnata нема да има никакви, освен тоа што ќе ги содржи дополнителните упдејтови што се излезени досега .
RTM е значи она што моментално се става на dvd ата за продажба на windows 7 незнам зошто има забуни :) меѓу финална и rtm верзија . :toe:

Значи разлики меѓу rtm и таа finalnata нема да има никакви, освен тоа што ќе ги содржи дополнителните упдејтови што се излезени досега .
RTM е значи она што моментално се става на dvd ата за продажба на windows 7 незнам зошто има забуни :) меѓу финална и rtm верзија . :toe:
dobro ..ali muabetot bese deka mozelo od XP upgrade na windows 7...
jas mislam deka ne moze..oti totalno raziclni operativni sistemi ...so znam mozebi moze

ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?

Јас имам Windows 7 Ultimate,овој ли е најновиот?

ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?

Разликата е што некој си играл к*рот со насловот :)

Или можно е да е на други јазици (што не верувам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom