Windows 7

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Вчера инсталирав Уиндоус 7 билд 7600 64 битен ултимате од бутабилен УСБ стик и се помина ОК.
супер работа место од ДВД од стик инсталирање.
Уиндоусот за сега работи ОК (до сега имав седумка 32 битна буилд 7077 и ѕтаа работеше беспрекорно)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
абе Upgrade e...пример имаш 7100 build...и правиш upgrade..na rtm или некој понов build...нешто како update му иде...
но подобро сними тоа у друго цд....и пробај пак...цд то може да е оштетено
Знам што значи зборот апгрејд само не знам дали може од икс пе на 7ка и дали при тоа го губам икс пе-то?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
barav na net...kazuvase deka oficialno ne postoi takvo neso...a ako ima nekoj trik...toa druga rabota:)

Значи разлики меѓу rtm и таа finalnata нема да има никакви, освен тоа што ќе ги содржи дополнителните упдејтови што се излезени досега .
RTM е значи она што моментално се става на dvd ата за продажба на windows 7 незнам зошто има забуни :) меѓу финална и rtm верзија . :toe:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Значи разлики меѓу rtm и таа finalnata нема да има никакви, освен тоа што ќе ги содржи дополнителните упдејтови што се излезени досега .
RTM е значи она што моментално се става на dvd ата за продажба на windows 7 незнам зошто има забуни :) меѓу финална и rtm верзија . :toe:
dobro ..ali muabetot bese deka mozelo od XP upgrade na windows 7...
jas mislam deka ne moze..oti totalno raziclni operativni sistemi ...so znam mozebi moze

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас имам Windows 7 Ultimate,овој ли е најновиот?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?
Разликата е што некој си играл к*рот со насловот :)

Или можно е да е на други јазици (што не верувам).

Kajgana Shop

На врв Bottom