Windows 7

D

DartWader

Гостин
Ме интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ме интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?
За 32битен ти е потребно околу 16гб за нормална работа додека за 64битен околу 20гб. Инаку инсталацијата е помала од оваа големина но потребен е поголем слободен простор.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
64 битна седумка зафаќа 6 ГБ во фолдер windows

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
http://img268.imageshack.us/i/98782795.jpg/

Не се разбирам во нетворкс, па некој ако сака да ми помогне да го отстранам ова име од тука. Фала ви однапред :)
Малата ти краде интернет преку Wireless, a? :)

1. Или смени си Pass на рутерот
2. Или оди Properties на My Computer, Computer Name, Change и името на Workgroup смени го во нешто друго.

64 битна седумка зафаќа 6 ГБ во фолдер windows
Windowsot не е само Windows фолдерот.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?
Стави ip адреси.
192.168.1.5 пример и готово.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што е работа со ова?

Многу често го прави ова одеднаш се „исклучи“ мсн и после нема шанси веќе да го вратам мора рестарт на пц,а горе ми покажува дека сум онлајн,да не знае некој што е работа... и како може да го средам ова?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Што е работа со ова?

Многу често го прави ова одеднаш се „исклучи“ мсн и после нема шанси веќе да го вратам мора рестарт на пц,а горе ми покажува дека сум онлајн,да не знае некој што е работа... и како може да го средам ова?
Пробај на MSN десен клик и стај го како компитабилен како Vista SP2 и ке го немаш ова би требало

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
некое чаре за ова? имат и ИП адреси и пак ми го дават то проклето жолто триаголниче со извичник и викат no network access :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom