M
Mr.InF3ction
Гостин
а пробаше да идеш у Control Panel\All Control Panel Items\Network MapЈа гледам, ама нема на неа делит, затоа прашувам
па после нешто вака
а пробаше да идеш у Control Panel\All Control Panel Items\Network MapЈа гледам, ама нема на неа делит, затоа прашувам
Помалце од Vista 20 GB нај малце треба да имашМе интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?
Сакам да го снимам на партиција од 16 гбПомалце од Vista 20 GB нај малце треба да имаш
За 32битен ти е потребно околу 16гб за нормална работа додека за 64битен околу 20гб. Инаку инсталацијата е помала од оваа големина но потребен е поголем слободен простор.Ме интересира чиста инсталација на Windows 7 Ultimate колку место на хард дискот зафаќа ?
Сакам да го снимам на партиција од 16 гб
хехехе јас си планирав да ми зафати 10 гб + 2 гига за виртуелна меморија и да ми останат 4 гбнели е малце 16 GB ? може ама малце е барем 40 GB да имаш за добра работа
Малата ти краде интернет преку Wireless, a?http://img268.imageshack.us/i/98782795.jpg/
Не се разбирам во нетворкс, па некој ако сака да ми помогне да го отстранам ова име од тука. Фала ви однапред
Windowsot не е само Windows фолдерот.64 битна седумка зафаќа 6 ГБ во фолдер windows
Стави ip адреси.ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?
и со нив иста приказнаСтави ip адреси.
192.168.1.5 пример и готово.
Пробај на MSN десен клик и стај го како компитабилен како Vista SP2 и ке го немаш ова би требалоШто е работа со ова?
Многу често го прави ова одеднаш се „исклучи“ мсн и после нема шанси веќе да го вратам мора рестарт на пц,а горе ми покажува дека сум онлајн,да не знае некој што е работа... и како може да го средам ова?
некое чаре за ова? имат и ИП адреси и пак ми го дават то проклето жолто триаголниче со извичник и викат no network access :nesum:ја инсталирав 7-ката и ми кажвит дека no network connection а адсл-от се конектират и интернетот функционират, ме нервират онај знакон жолт триаголник со извичник. обичен десктоп компјутер сам без рутер директно од модем, пробав и со ресетирање на модемот пак исто, чаре некое?