Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е сликата горе?Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:
![]()
Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него!![]()
Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000![]()
Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:
![]()
Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него!![]()
Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Има многу, па да знам што да симнувам
Линкот на пп, фала![]()
Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000![]()
Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...
И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.
Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...
И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.
да да...но мислев дека има некоја едитирана верзија на Win7 ....Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.
Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Линкот на пп, фала![]()
Линкот на пп, фала![]()
И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600
Пратено 32 bit....пробано т.е јас симнав од тамуај и на мене ако може:smir: