Windows 7

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Доста бе не се жалете, имам една камера пичку матер е на интернет 2 дена драјвери да бараш неможиш да најдиш, некоја безвеза кинеска марка е од пред 4 години, и само на 7 ката ми работи оти сама си најде драјвери. Поубо нема :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Има многу, па да знам што да симнувам :)

Линкот на пп, фала :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:

Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него! :toe:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:

Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000:)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Што е сликата горе?
Сликата ја најдов на Гугл колку да послужи како пример, не е моја. Инаку мојата верзија е Windows 7 7600 RTM!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Почекај малку (дури и 10 мин.) Изгледа DVD-ROM-от ти е при крај, (барем кај мене е така) и потешко чита DVD, па треба да почекаш. И кај мене стои така само маусот некоја минута, па после продолжува. Пробај вака.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?

И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што е сликата горе?
Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...

И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...

И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.
Провери тука принципот е ист.
Инаку, откако ќе го вметнеш цд-то со инсталација при инсталацијата ќе одбереш нова инсталација и таму ќе ја форматираш партицијата и ќе одбереш на истата. Прочитај го горниот линк кој е од форумов, мислам дека ќе се снајдеш.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Од XP па наваму со секој Windows имаш чекор за формат при инсталација на Windows

M

Mr.InF3ction

Гостин
Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.
да да...но мислев дека има некоја едитирана верзија на Win7 ....

M

Mr.InF3ction

Гостин

И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600
ај и на мене ако може:smir:
Пратено 32 bit....пробано т.е јас симнав од таму:)

а 64 бит и тоа пратено :)

Kajgana Shop

На врв Bottom