Што е сликата горе?Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:
Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него!
Сликата ја најдов на Гугл колку да послужи како пример, не е моја. Инаку мојата верзија е Windows 7 7600 RTM!Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000
Почекај малку (дури и 10 мин.) Изгледа DVD-ROM-от ти е при крај, (барем кај мене е така) и потешко чита DVD, па треба да почекаш. И кај мене стои така само маусот некоја минута, па после продолжува. Пробај вака.Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:
Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него!
И мене ако може.Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Има многу, па да знам што да симнувам
Линкот на пп, фала
Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000
Провери тука принципот е ист.Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...
И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.
Од XP па наваму со секој Windows имаш чекор за формат при инсталација на WindowsДа ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...
И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.
да да...но мислев дека има некоја едитирана верзија на Win7 ....Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.
ај и на мене ако може:smir:Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Линкот на пп, фала
Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Линкот на пп, фала
И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600
Пратено 32 bit....пробано т.е јас симнав од тамуај и на мене ако може:smir: