Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Доста бе не се жалете, имам една камера пичку матер е на интернет 2 дена драјвери да бараш неможиш да најдиш, некоја безвеза кинеска марка е од пред 4 години, и само на 7 ката ми работи оти сама си најде драјвери. Поубо нема :)

Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?
Има многу, па да знам што да симнувам :)

Линкот на пп, фала :)

Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:

windows7_login_screen_for_vista1.png

Едит: ЦД-то е исправно. Другар го инсталираше кај него! :toe:

Зошто кога сакам да инсталирам Виндовс 7, кога го ставам ЦД-то и одам на boot form cd, првин го даде она Loading Windows Files потоа ми покаже Starting Windows и си стои така демек покренат Виндовс но нема ништо освен курсорот. Вака нешто само без ништо освен сликата:

Што е сликата горе?
зш не си симнал чиста верзија на Wın7...?
изгледа ова е build 7000:)

Што е сликата горе?

Сликата ја најдов на Гугл колку да послужи како пример, не е моја. Инаку мојата верзија е Windows 7 7600 RTM!

Почекај малку (дури и 10 мин.) Изгледа DVD-ROM-от ти е при крај, (барем кај мене е така) и потешко чита DVD, па треба да почекаш. И кај мене стои така само маусот некоја минута, па после продолжува. Пробај вака.

Линк за добра 64 битна (ако е добра и без проблеми, ако не 32 бит да фурам) од Замунда?

И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600

Што е сликата горе?

Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.

Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...

И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.

Да ве прашам... Сакам на лаптопот да инсталирам Windows 7 на местото на Vista која ја имам во моментов. За да го сторам тоа дали треба прво да ја форматирам (C) партицијата, па да го инсталирам W7 или кога ќе го ставам DVD-то со инсталацијата за W7 има некој чекор за формат, па инсталирање итн...

И ако има некој добар туторијал за инсталација на W7 на македонски или англиски да ми даде, оти оддамна не сум инсталирал OS, a последниот што го инсталирав беше XP пред неколку години.

Провери тука принципот е ист.
Инаку, откако ќе го вметнеш цд-то со инсталација при инсталацијата ќе одбереш нова инсталација и таму ќе ја форматираш партицијата и ќе одбереш на истата. Прочитај го горниот линк кој е од форумов, мислам дека ќе се снајдеш.

Од XP па наваму со секој Windows имаш чекор за формат при инсталација на Windows

Сликата на log-in делот може да се менува постојат повеќе начини имаме постирано програмче за најлесно и најбрзо на претходната страна.
да да...но мислев дека има некоја едитирана верзија на Win7 ....

И мене ако може.
Имам пентијум 4 у боја и би сакал да имам и ганц нов Уиндоус 7600
ај и на мене ако може:smir:
Пратено 32 bit....пробано т.е јас симнав од таму:)

а 64 бит и тоа пратено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom