Windows 7

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Сите се со различна функција, јас имам и на сите не може да се поврзи компјутер, дигитален приемник, ХД рекордер. Панелот назад на кој се тие поврзани им ја дели функцијата. Можда на некои телевизори сите HDMI портови читаат се, ама кај мене не е таква работата и на други места имам видено дека имаат различна „функција“.
Mоже сите да се поврзат со што сакаш ама треба да знаеш како

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Имам проблем со windows update, до сега си ги апдејтираше ок сите апдејти, ама последниве денови несака да инсталира неколку апдејти, ми јавува грешка, а исто така кога и да идам hide update, следнот вклучување ми ги покажува пак истите апдејти. Решение???

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Имам проблем со windows update, до сега си ги апдејтираше ок сите апдејти, ама последниве денови несака да инсталира неколку апдејти, ми јавува грешка, а исто така кога и да идам hide update, следнот вклучување ми ги покажува пак истите апдејти. Решение???

Turn Off updates и решен проблем

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.444
Daj pratete link od kade ke mozam da simnam audio driver za sedmica i mak podrska. Nemam cedinja, t.e. imam ama samo za vista i xp mi se... :(

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Daj pratete link od kade ke mozam da simnam audio driver za sedmica i mak podrska. Nemam cedinja, t.e. imam ama samo za vista i xp mi se... :(
вајда имаш онборд звучна, види што матична имаш и ке видиш за неа што драјвери требат за звук

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.444
sto pati stiskam install this driver anyway i pak istovo mi se pojavuva
А што се замараш уклучи преку Update и самиот Windows ке ти најде аудио драјвер или кажи ми што матична имаш ја ке ти најдам аудио драјвер
pa ne se razbiram bas ama mislam deka e ova Intel(r) 82801G(ICH7 Family) ultra ata storage cotrollers - 27 df

Untitled.png
--- надополнето: 8 септември 2013 во 16:31 ---
sto pati stiskam install this driver anyway i pak istovo mi se pojavuva kako na slikava dole
pa ne se razbiram bas ama mislam deka e ova Intel(r) 82801G(ICH7 Family) ultra ata storage cotrollers - 27 df

Untitled.png

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
H

HoT IcE

Гостин
Направив апдејт пред некој ден на 7ца, и кога се рестарира после апдејтот 7цава немаше user. Чудно. И неможеше да се подигне десктопот. Го изгасив, го вклучив пак - беше во ред. Така да, кој не го напраивл последниот апдејт, нека почека малце.

Kajgana Shop

На врв Bottom