не ти треба драјвер со Fn дугмето + F1 иди на проџектор, или со Виндоус дугмето + PЛуѓе имам Dell Inspiron да ми кажете што драјвер треба да инсталирам за да можам да го поврзам лаптопот со тв?
Луѓе имам Dell Inspiron да ми кажете што драјвер треба да инсталирам за да можам да го поврзам лаптопот со тв?
Едноставно земаш HDMI кабел го поврзуваш во ТВ-то и то е то. Немаш никакви инсталации.Луѓе имам Dell Inspiron да ми кажете што драјвер треба да инсталирам за да можам да го поврзам лаптопот со тв?
не ти треба драјвер со Fn дугмето + F1 иди на проџектор, или со Виндоус дугмето + P
Со каков кабел го поврза лаптопот во ТВ-то?Пробав бе секако ама пак не можи на тв ми дава no signal
Со каков кабел го поврза лаптопот во ТВ-то?
Нема потреба од никакви драјвери и јас имам Dell Inspiron и само со HDMI кабел го поврзувам и нема никаков проблем.
Сигурно имаш повеќе од еден HDMI влез во ТВ-то. Пробај на останатите, кај мене само на HDMI2 влезот се поврзува лаптопот останатите не функционираат.HDMI кабел бе брат, се океј со кабелот точно е поврзан само не знам во што е проблемот дали во лаптопот или во телевизорот
Луѓе имам Dell Inspiron да ми кажете што драјвер треба да инсталирам за да можам да го поврзам лаптопот со тв?
пробај на офцијалнио сајт на делл најди го твојот модел и симни драјвери за хдми и матичнаПробав бе секако ама пак не можи на тв ми дава no signal
Ова ми го дава коа прицкам fn+f1 и на никое од овие неќи да ми го поврзи
Сигурно имаш повеќе од еден HDMI влез во ТВ-то. Пробај на останатите, кај мене само на HDMI2 влезот се поврзува лаптопот останатите не функционираат.
Различна функција имаат HDMI приклучоците на ТВ. HDMI2 е обично за компјутер/лаптоп и за дигитални приемници.Е Госпо здравје да ти дај.. на грешен приклучок сум го ставила
(did i mentioned that i'm blonde?)
Абе го ставила во hdmi само има повеќе такви исти приклучоци и наместо да избере друг преку далечинско она ги пробувала сите механички додека не го погодила...she did mention that she`s blondeРазлична функција имаат HDMI приклучоците на ТВ. HDMI2 е обично за компјутер/лаптоп и за дигитални приемници.
Или проба во USB портот да го поврзиш?
како може различни функции да имат.... сите се исти само требало со даљинско да избере тој хдми кај што бил поврзанРазлична функција имаат HDMI приклучоците на ТВ. HDMI2 е обично за компјутер/лаптоп и за дигитални приемници.
Или проба во USB портот да го поврзиш?
Сите се со различна функција, јас имам и на сите не може да се поврзи компјутер, дигитален приемник, ХД рекордер. Панелот назад на кој се тие поврзани им ја дели функцијата. Можда на некои телевизори сите HDMI портови читаат се, ама кај мене не е таква работата и на други места имам видено дека имаат различна „функција“.како може различни функции да имат.... сите се исти само требало со даљинско да избере тој хдми кај што бил поврзан