Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.945
Фала ти многуmrt.exe
malicious removal tool
од windows е![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Фала ти многуmrt.exe
malicious removal tool
од windows е![]()
Не инсталирај драјвери од цдто, симни ги најновите од интернет. Т.ест инсталирај ги прво колку да имаш интернет па потоа симни нови. И пиши го кодот од bsod што ти го дава, можно е да е до драјверите.Па работата е што немаше интернет се додека не инсталирав драјвери и тогаш почна да скренува компјутеров. А до драјверите е?
Види со ова Soluto дали ке најдеш нешто што кочи повеке од нормалното....ке ти измери време на све живо што се подига при бутирање. Use at your own riskИмам Вин 7 64 Проф. и е веќе 2 месеци инсталиран ама некако на старт ми кочи. Оној велкам-скрин на почеток долго трае некако. Веќе избришав доста аутостарт програми и само Аваст и Адобе Реадер ми стартува на почеток но пак некако е спор при старт. Дали може некако да се убрза стартот?
Ми го донесоа пак компјутеров и инсталирав нов windows и инсталирав драјвери преку Device manager. Ми фали Universal Serial Bus (USB) Controller, a графичката е NVIDIA и се инсталираше се ко што треба ама после некое време ќе трепне сликата и се појавува The NVIDIA GeForce GT 630 has stopped working and recovered successfully. Го симнав најновиот драјвер од страната и додека го инсталирав прв пат после новиот windows ми се појави BSOD и тоа што успеав да го видам пишуваше Memory_managmentПа да се надеваме дека е до драјверите, пошо ако не е можеби хард-дискот пушта душа (се дешава и чичка нов да е).
И не ми е јасно како виндоус седум да нема интернет се дур не инсталираш драјвери.
Мене и вајлрес и се лан ми работи без драјвери/апдејти.
>.>Ми го донесоа пак компјутеров и инсталирав нов windows и инсталирав драјвери преку Device manager. Ми фали Universal Serial Bus (USB) Controller, a графичката е NVIDIA и се инсталираше се ко што треба ама после некое време ќе трепне сликата и се појавува The NVIDIA GeForce GT 630 has stopped working and recovered successfully. Го симнав најновиот драјвер од страната и додека го инсталирав прв пат после новиот windows ми се појави BSOD и тоа што успеав да го видам пишуваше Memory_managment
И што информации требаат за да го најдам овој Universal Serial Bus?
Нејќе преку device manager да го најде, па го барам сеа на страната на foxconn ама не знам што точно да симнам. Ај ќе ги ѕирнам и плочкиве, ама чудно ми е многу. Од АМЦ е компјутерот не треба да ме чуди али ај>.>
а да ги провериш рам плочките ти?
провери дали се убаво ставен
за усб ја ко шо знам нема драјвери али прави виндоус апдејт и ќе се опраи надежно
мене ова се ми мириса на хардверски проблем
Се е тоа инсталирано, ама пак си стои овој Universal. Сеа го ставив ЦД-то и направив преку device manager да скенира за тој драјвер и најде нешто, па ќе видам дали ќе се инсталираИма само за 3.0 USB драјвери (USB3.0_allOS_2.1.28.1_PV).Ова е најновиот за 3.0 драјвер
Win 7pred nekoj den zedov lap top asus so i-3 procesor 4 gb ddr3 ram 500 gb hard disk i intel hd 3000 graficka i me interesira sto operativen sistem da mu instaliram bidejki kako go zedov nema nisto instalirano na nego koga ko vklucam mi izleguva bios blagodaram odnapred![]()
win 7 ama daj nekoja proverena strana da simnam i da instaliram posto koga zedov nema nikakov operativen sistemWin 7
Pobaraj nekoj torrenr na zamunda, 0arenabg, pratebay, kat.phwin 7 ama daj nekoja proverena strana da simnam i da instaliram posto koga zedov nema nikakov operativen sistem