Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Imam 2 kom i 1 lap top a dali mozi na stikce da se izvaj a za da preinstaliram vindows ke mi se zafrkni orginalniot window xD
Не може на УСБ (може ама комплицирано е), само на ЦД ама да не го распакуваш, директно од имиџ режи го.

I od so programa da rezam NERO ?
I od so programa da rezam NERO ?
Да можеш и со Неро
Може и на усб не комплицирано ништо симни ја програмата wintoflash ISO фалјот стави го во виртуелен цд ром и стави го усб (за XP до 2 GB за виста и 7 над 4 гб )
http://norhazlan.blogspot.com/2009/09/wintoflash-guide-install-windows-xp.html
За тебе и за мене можда не е комплицирано. За него е. А и не гледам потреба од такво нешто. Што ако плочата не поддржувава бут од УСБ? 10 денари е ЦД да го е.... Он бутабилно ЦД не знае како да изреже не повеќе.....:P

Да можеш и со Неро

За тебе и за мене можда не е комплицирано. За него е. А и не гледам потреба од такво нешто. Што ако плочата не поддржувава бут од УСБ? 10 денари е ЦД да го е.... Он бутабилно ЦД не знае како да изреже не повеќе.....:P
Znam ne beri gajle ;)

Земав компијутер со следниве карактеристики Intel i5 3,3Ghz 8GB DDR3 Ram 1000GB hdd Geforce GTX 550 1 GB ddr3 И сеа што да му исталирам кој Windows 7 да го исталирам и ако може да се симне од нет дајте му линк да го симнам. Фала ви многу на одговорите.

Земав компијутер со следниве карактеристики Intel i5 3,3Ghz 8GB DDR3 Ram 1000GB hdd Geforce GTX 550 1 GB ddr3 И сеа што да му исталирам кој Windows 7 да го исталирам и ако може да се симне од нет дајте му линк да го симнам. Фала ви многу на одговорите.
Windows 7 Ultimate 64bit

Имам ПЦ со
3Ghz
1gb ram
Geforce 8400 gs 512mb

како ке иде да ставам Windows 7 ? Ке лизга или ке се сецка ?

Имам ПЦ со
3Ghz
1gb ram
Geforce 8400 gs 512mb

како ке иде да ставам Windows 7 ? Ке лизга или ке се сецка ?

Кнап ти е рамот. Што процесор? Некој Celeron или Pentium???

Го симнав Windows 7 Ultimate и сеа кога ке кликнам на иконата кај што се симна дирекно ми се префрла во nero за да се изреже, дали така ако направам ке ми работи ке можам да го исталирам.

Го симнав Windows 7 Ultimate и сеа кога ке кликнам на иконата кај што се симна дирекно ми се префрла во nero за да се изреже, дали така ако направам ке ми работи ке можам да го исталирам.

Yes.

imam crn ekran na kompjuter i mi vadi karticka deka ne e original windowsot.kako moze da go resam problemot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom