Да да, тоа се подразбира, дека претходни кодеци ги исчистив комплет па рестарт па овие новиве.No problemo , бтњ избриши ги скроз кодеците/филтрите кои ги имаш во моментов, рестартирај, инсталирај CCCP, све на дифолт, next next, и на крај пак рестарт, and your done.
Ги користев само тие, неколку фајлови ми ги пушти без глас и од тогаш сум само на K-Lite Full, до сега ме немаат заебано.Тие се најдобрите кодеци што постојат за Windows, расчепкај се по нет ќе се увериш, далеку подобри се од K-lite.
Never had any problem with K-LiteK-lite - too much bloat![]()
Во GOM имаш Control Panel(F7) намести си осветлувањето, а подобро од GOM користи KMPlayerДа да, тоа се подразбира, дека претходни кодеци ги исчистив комплет па рестарт па овие новиве.
Туку сега некое плеерче според тебе да кажеш кое е најдобро? Со BSPlayer и GOM не ми прави ќеф сликата, многу осветлена е, MPC-HC го користам засега.
Mislam deka ova ti trebaЗдраво.
Да не отворам нова тема, ќе прашам овде: како да направам измена во тастатура на пц со вин 7?
На пример, да можам да заменам букви со ѧ, ѣ, і во постоечки keyboard layout.
Ми се случи досега невиден феномен во користењето на Win 7, и не можам никако да си го објаснам. Значи отварам My Computer и да речеме сакам да влезам во D партиција. Кликам двапати и место да си се отвори во истиот прозорец со опција горе за back тоа глупото ми го отвора во нов прозорец. И после во новиот прозорец ако сакам да отворам нов фолдер место да си го отвори во истиот со опција за back пак во нов прозореци така секој отворен фолдер во windows explorer ми го дава во нов прозорец?!?!?! Пробав со end process на explorer-от па new task, нов explorer и ок е некое време и после пак ......Има решение за ова или стигнал за формат?
...................
Леле најдов во Folder options имало? А како се сменало јас немам чепкано таму?!?!