Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
како да инсталирам кирилична подршка на windows 7?
во word можам да пишувам со македонска подршка ама кога ке отворам некој програм правен во македонија и во него нормално пишува на кирилица ми излегуваат прашалници (?).

Како на вин 7 да исклучам некои програми да не ми се палат при стартување на виндоусот?

Како на вин 7 да исклучам некои програми да не ми се палат при стартување на виндоусот?

Start, таму кај Search пиши msconfig, оди горе во Startup, и бирај што сакаш а што не сакаш да ти се стартува.

апдејтував на Windows 7 build 7601 и ми се сјебаa позадините и искачаат цело време прозорчиња што замараат.
истото ми се случи и со 7600 и ги отстранив проблемите со Windows 7 activator торентот од замунда.

чаре има за 7601?

Кога пробувам да играм Кантер во OpenGL ми покажува ерор некаков и ме префрла на Software mode, како да го средам ова ?

DirectX 11 имам.

Кога пробувам да играм Кантер во OpenGL ми покажува ерор некаков и ме префрла на Software mode, како да го средам ова ?

DirectX 11 имам.

Драјвери за графичка ти требаат :)

Nvidia/ATI

Има некој линк за download на windows 7 ultimate 64bt ??

побарав и таму, не ми отвара ништо.... не знам дали е нешто до мојто акаунт или... ?!?!

Nikade ne mozam da najdam dobar torrent za Windows 7 Ultimate SP1 32 biten. Ako znae nekoj pls po PP neka prati link.

Nikade ne mozam da najdam dobar torrent za Windows 7 Ultimate SP1 32 biten. Ako znae nekoj pls po PP neka prati link.

32 битен се пишува x86 а 64 битен е x64.

Тоа да не те буни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom