Windows 7

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Windows 7 го имам пред пола година и се си беше ок. Но откако приклучив нет не ми работи desktop gadgets постојано заглавува, скајп најнова верзија заглавува исто, а и мсн најновата везрзија.Сега дали е до верзиите незнам ама пак што им е на gadgets? ПОМОШ?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Windows 7 го имам пред пола година и се си беше ок. Но откако приклучив нет не ми работи desktop gadgets постојано заглавува, скајп најнова верзија заглавува исто, а и мсн најновата везрзија.Сега дали е до верзиите незнам ама пак што им е на gadgets? ПОМОШ?
која верзија ти е виндоусот? апдејти праиш?

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Ама како оди тоа инсталацијата пошо до сеа само тоа неам праено на компјутер да инсталирам OS...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ова ми се случува вторпат. Ќе кликнам на копчето за Wireless конекции и откако ќе го затворам дава некои замрзнати прозорци и никако не можам да ги тргнам, освен со рестарт. Некој имал сличен проблем? Windows 7 Ultimate користам.

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Драјвери за графичка симни си, не тие шо се од Microsoft.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Знам дека негде погоре сте пишале но немозам да најдам... ако мозе да ми дадете Product KEY за виндосов зошо за 29 дена ми заврсува триал верзијта.... поздрав !

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Slicen problem kako i drugar4evo nad mene,ako moze da mi kazete nekoj lek za trialov,deka probav da go aktiviram so Windows 7 Developer Activation,otkako mi se napravi genuine,no ne mi pomogna,naprotiv,napraviv restart i ne mi go pokrevase windowsot,sea pak go formatirav,i pak probav so nekoe programce,nez dali bese istoto,no nikakov efekt,ne reagira windowsot,pa i mene za okolu 27 dena ke mi zavrsi trialot,pa ako imate nekoj sovet kako da go sredam da ne mi bide trial,ke vi bidam blagodaren,inace so istovo programce drugar go aktivirase,no nez zoso kaj mene nejke,edinstvena razlika e toa sto toj na obicen a jas na lap probav:):):):))))))Blagodarime:):):):)))))

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Ај ако може ПП со линк за симнување на Windows 7 Ultimate но некоја geniune верзија за да не ми прави после проблеми..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom