Windows 7

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми треба помош.

Значи, имам нов хард-диск на лаптопот и инсталирано седмица (некои 12ГБ).
Но, во папката Users стои дека е креирана пред две години и се појавуваат некои 35ГБ плус зафатено.

Како е можно? C ми е целосно зафатено а само Виндоусот е на него.
Објасни убаво што си направил. Почни од почеток.

S

Sagan

Гостин
Објасни убаво што си направил. Почни од почеток.
Users ми зафаќа 35ГБ иако внатре нема ништо.
Пред две недели правев бекап (во друга партиција) и се беше ок до вчера, кога забележав дека C е целосно зафатен.
Кога одам на properties на User покажува дека тежи 35ГБ, а при проверка на двата фајла внатре, тие се скоро празни.
Излегува како да има некои скриени фајлови кои појма немам од кај се...

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
moze li samo da pitam koj e naj dobriot OS ... imam i3 intel i nataka da ne redam koi performansi na PCto .. no mene mi treba dobar OS so cel da mozam da si pravam muzika na nego .. znaci nema ni igri ni internet da koristam na nego ... prosto OS koj nema da se bagnuva i sranja da ne mi prave ...
Mnogu mi velea deka bilo toa Win XP service Pack 2 Professional ... ??? Ima vistina ????

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
moze li samo da pitam koj e naj dobriot OS ... imam i3 intel i nataka da ne redam koi performansi na PCto .. no mene mi treba dobar OS so cel da mozam da si pravam muzika na nego .. znaci nema ni igri ni internet da koristam na nego ... prosto OS koj nema da se bagnuva i sranja da ne mi prave ...
Mnogu mi velea deka bilo toa Win XP service Pack 2 Professional ... ??? Ima vistina ????
Windows 7 Ultimate

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Windows 7 Home Premium sp1 MSDN
СО ознака MSDN ти се поарни иначе тие со ознака OEM крешираат и се буговаат

дали некој се сретнал со овој проблем?
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/8c01218f-4313-46c5-8f8a-2b8f39358e31

и ме интересира дали некој инсталирал SP1 x64 за седумкава? дали има некаков проблем како линкот погоре?
со проблемот не се иам сретнато ама имам инсталирано сп1 седумка x64 бит home premium

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Aj kazete mi kako mozam da napravam da ne mi se uklucvet nekoj programi zaedno so windowsot mozese nekako preku Run ama ne se sejkavam, mi treba zs instalirav beyond keylogger i sega nemozam da ja izbrisam mi bara pass. a ako i pram uninstal mi pisuva deka programata raboti da ja isklucam pa potoa da odam uninstal aj pomoooos...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Aj kazete mi kako mozam da napravam da ne mi se uklucvet nekoj programi zaedno so windowsot mozese nekako preku Run ama ne se sejkavam, mi treba zs instalirav beyond keylogger i sega nemozam da ja izbrisam mi bara pass. a ako i pram uninstal mi pisuva deka programata raboti da ja isklucam pa potoa da odam uninstal aj pomoooos...
msconfig

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Fala brate ama nisto ja nema tamu programava:mad:...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
влези во safe mode и пробај да ја uninstall од таму
ако не знаеш како се влага во safe mode, google.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Фала Anon ама појма немам како да бришам од safe mode гледам и на google најдов нешто преку Start > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > minimal> new> key и толку заглавив неми дава веќе како што е прикажано на google па незнам што да правам, ај ако не ти е мака и ако сакаш објасни ми како да ја избришам програмава оти премногу ме нервирааа...?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Фала Anon ама појма немам како да бришам од safe mode гледам и на google најдов нешто преку Start > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > minimal> new> key и толку заглавив неми дава веќе како што е прикажано на google па незнам што да правам, ај ако не ти е мака и ако сакаш објасни ми како да ја избришам програмава оти премногу ме нервирааа...?
папапапа кај си улетал кај си се запустил

рестартирај го компјутерот
откако ќе слушнеш бип бип(коа почнува да се старта компјуерот), почни да стискаш F8 цело време се дур не се појави листа во која ќе има да одбереш safe mode(со стрелките ќе бираш и enter)
ако не ти успее, пробај пак и почни порано да стискаш F8

коа ќе влезеш во safe mode малце тапа ќе ти биде поради резолуцијата али нема везе, оди во start control panel/uninstall a program и uninstallирај keyloggerot.

Член од
18 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
0
MSI Cx600 Intel Pentium Dual Core 2.0 1mb cache, 4gb ram ddr2, ati radeon 4330 512gddr2... Што да му ставам, 64битен или 32 битен ? на кој подобро ке работи, побрзо, а и сакам да играм некои игрички на кое би било подобро ...:)) фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom