Објасни убаво што си направил. Почни од почеток.Ми треба помош.
Значи, имам нов хард-диск на лаптопот и инсталирано седмица (некои 12ГБ).
Но, во папката Users стои дека е креирана пред две години и се појавуваат некои 35ГБ плус зафатено.
Како е можно? C ми е целосно зафатено а само Виндоусот е на него.
Users ми зафаќа 35ГБ иако внатре нема ништо.Објасни убаво што си направил. Почни од почеток.
Windows 7 Ultimatemoze li samo da pitam koj e naj dobriot OS ... imam i3 intel i nataka da ne redam koi performansi na PCto .. no mene mi treba dobar OS so cel da mozam da si pravam muzika na nego .. znaci nema ni igri ni internet da koristam na nego ... prosto OS koj nema da se bagnuva i sranja da ne mi prave ...
Mnogu mi velea deka bilo toa Win XP service Pack 2 Professional ... ??? Ima vistina ????
Windows 7 Home Premium sp1 MSDNmoze li samo da pitam koj e naj dobriot OS ... imam i3 intel i nataka da ne redam koi performansi na PCto .. no mene mi treba dobar OS so cel da mozam da si pravam muzika na nego .. znaci nema ni igri ni internet da koristam na nego ... prosto OS koj nema da se bagnuva i sranja da ne mi prave ...
Mnogu mi velea deka bilo toa Win XP service Pack 2 Professional ... ??? Ima vistina ????
со проблемот не се иам сретнато ама имам инсталирано сп1 седумка x64 бит home premiumдали некој се сретнал со овој проблем?
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/8c01218f-4313-46c5-8f8a-2b8f39358e31
и ме интересира дали некој инсталирал SP1 x64 за седумкава? дали има некаков проблем како линкот погоре?
msconfigAj kazete mi kako mozam da napravam da ne mi se uklucvet nekoj programi zaedno so windowsot mozese nekako preku Run ama ne se sejkavam, mi treba zs instalirav beyond keylogger i sega nemozam da ja izbrisam mi bara pass. a ako i pram uninstal mi pisuva deka programata raboti da ja isklucam pa potoa da odam uninstal aj pomoooos...
влези во safe mode и пробај да ја uninstall од тамуAj kazete mi kako mozam da napravam da ne mi se uklucvet nekoj programi zaedno so windowsot mozese nekako preku Run ama ne se sejkavam, mi treba zs instalirav beyond keylogger i sega nemozam da ja izbrisam mi bara pass. a ako i pram uninstal mi pisuva deka programata raboti da ja isklucam pa potoa da odam uninstal aj pomoooos...
папапапа кај си улетал кај си се запустилФала Anon ама појма немам како да бришам од safe mode гледам и на google најдов нешто преку Start > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > minimal> new> key и толку заглавив неми дава веќе како што е прикажано на google па незнам што да правам, ај ако не ти е мака и ако сакаш објасни ми како да ја избришам програмава оти премногу ме нервирааа...?