Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
да да видов и го избришав одма програмот, а сум користел опера и викаш боље е?

Секој различно.....Пробај..за проба пари не земаат.....пробај и ќе се увериш .... Opera 11
Мене ако ме прашваш - подобра е и побрза ми е и што е најважно не одзема Рам многу како Мозила :smir: , исто и Хром е добар.

Секој различно.....Пробај..за проба пари не земаат.....пробај и ќе се увериш .... Opera 11
Мене ако ме прашваш - подобра е и побрза ми е и што е најважно не одзема Рам многу како Мозила :smir: , исто и Хром е добар.

да да во право си еве со интернет експлоер меморијата се намали за 10%. ајде деновиве ќе пробам опера па ќе видам како е.

4.0 beta 8 е најнова верзија на mozilla :D

И 4ката ќе зема РАМ, ја дотераа до Beta 8 верзија, што е работата, ја одолговлекуваат многу, ова веќе до 8 бета да стигни мислам дека и некој проблем имаат, се надевам дека 9ка нема да видам и дека ке одат на Финална верзија што побрзо, Internet Explorer 9 е на пат, Opera 11 веќе е пуштена, Chrome гледам дека и 10 бета имаат верзија, Safari 5 веќе пуштена.....Мозила некако е потисната - но највеќе од Хром...

--- надополнето ---

4.0 beta 8 е најнова верзија на mozilla :D

Тој мислеше на Стабилните верзии а не на Бета тестерите.....Најновата стабилна верзија е 3.6.13 ....

Ме интересира на виндоус 7 дали треба да е вклучен автоматскиот апдејт и дали треба да се праи апдејт на пиратска верзија, јас секогаш кога ке правам преинсталација го исклучувам.

Ме интересира на виндоус 7 дали треба да е вклучен автоматскиот апдејт и дали треба да се праи апдејт на пиратска верзија, јас секогаш кога ке правам преинсталација го исклучувам.

И мојот е активиран не легално, имам укучено автоматски апдејт, па засега ништо ми се нема десено :smir:

Остави некака ги направи првите апдејтс, после иснталацијата (околу 120+мб треба да се) и после исклучи ги :)

И 4ката ќе зема РАМ, ја дотераа до Beta 8 верзија, што е работата, ја одолговлекуваат многу, ова веќе до 8 бета да стигни мислам дека и некој проблем имаат, се надевам дека 9ка нема да видам и дека ке одат на Финална верзија што побрзо, Internet Explorer 9 е на пат, Opera 11 веќе е пуштена, Chrome гледам дека и 10 бета имаат верзија, Safari 5 веќе пуштена.....Мозила некако е потисната - но најве од Хром...

Па нормално деќа ќе имаат 8 бета верзии. Не е ист софтвер со подобрен дизаjн и плус некои опции што ги има кај сите други интернет пребарувачи.
Нова технологија WebM, Multi Touch, HTML5, Direct2D и Dırect3D и многу други работи има со новиот FF.

Па нормално деќа ќе имаат 8 бета верзии. Не е ист софтвер со подобрен дизаjн и плус некои опции што ги има кај сите други интернет пребарувачи.
Нова технологија WebM, Multi Touch, HTML5, Direct2D и Dırect3D и многу други работи има со новиот FF.

Сите имаат нови технологии, а HTML 5 не е некоја ептен новина - сите ја имаат имплементирано, се очекува ИЕ 9 да донесе многу новости во сите сфери околу тоа, го чекаме него да видам Microsoft дали ќе се покаже овој пат...

Me interesira dali so bilo koe cd na Windows 7 ultimate moze da prifati i drug cd key pronajden na net?

Здраво,
Имав Виста, но пред некое време падна. При вклучување на лап-топот ми го покажува ова:

winload_exe_vista_missing_or_corrupt.jpg

Сега сакам да форматирам со 7ка. Процесот почнува нормално, се до тука

Windows7-2008-11-04-14-55-38.jpg

и на 44% застана и самото се врати од почеток на процесот.

Сега стигнува само до Стартинг Виндоус и тука или застанува, или се појавува црн екран без ништо.

Совет?

Затоа што имав без сериски и после 30 дена на секој пола саат се рестартираше самиот компјутер.

Тоа се решава со активатор/loader a не со сериски.

Здраво,
Имав Виста, но пред некое време падна. При вклучување на лап-топот ми го покажува ова:

winload_exe_vista_missing_or_corrupt.jpg

Сега сакам да форматирам со 7ка. Процесот почнува нормално, се до тука

Windows7-2008-11-04-14-55-38.jpg

и на 44% застана и самото се врати од почеток на процесот.

Сега стигнува само до Стартинг Виндоус и тука или застанува, или се појавува црн екран без ништо.

Совет?

Да не ти е сјебан хардот или цедето?

1. Пробај со друго CD со понова инсталација од Windows
2. Извади ги каблите од цедеромот и од хард дискот и врати ги пак, убаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom