Ау брате шта си урадио. Сарма. Викни си некој што ја разбира и директно на компјутер да ти намести, вака преку форум тешко да ти се објасни.Zdravo forumdjii na kajgana, ke ve molam ako nekoj znae da mi pomogne, koristam Windows 7 Home Premium i sakav da go podelam hard diskot i odev desen klik na My Computer pa od tamu izbrav Manage i potoa izbrav Disk Menagment potoa na hard diskot sto go imav kliknav desen klik i izbrav Shrink Volume uspeav go podeliv hard diskot ama sega ne mi ja dava pogolemata particija od hard diskot koga idam desen klik na My Computer i Manage pa poslem izbiram Disk Menagment ostanatiot del od hard diskot mi go dava kako UNALLOCATED , pa ako nekoj znae kako da si go povratam i ostanatiot del od mojot hard disk t.s. da mi ja pokaze drugata particija neka pise. Vi blagodaram odnapred
Ќе го средиш со алатаките за хард диск во компилацијата Hiren's Boot 13.0Zdravo forumdjii na kajgana, ke ve molam ako nekoj znae da mi pomogne, koristam Windows 7 Home Premium i sakav da go podelam hard diskot i odev desen klik na My Computer pa od tamu izbrav Manage i potoa izbrav Disk Menagment potoa na hard diskot sto go imav kliknav desen klik i izbrav Shrink Volume uspeav go podeliv hard diskot ama sega ne mi ja dava pogolemata particija od hard diskot koga idam desen klik na My Computer i Manage pa poslem izbiram Disk Menagment ostanatiot del od hard diskot mi go dava kako UNALLOCATED , pa ako nekoj znae kako da si go povratam i ostanatiot del od mojot hard disk t.s. da mi ja pokaze drugata particija neka pise. Vi blagodaram odnapred
Десен клик на Unalocated и New Simple Volume. Next, Next... и завршена работа.Zdravo forumdjii na kajgana, ke ve molam ako nekoj znae da mi pomogne, koristam Windows 7 Home Premium i sakav da go podelam hard diskot i odev desen klik na My Computer pa od tamu izbrav Manage i potoa izbrav Disk Menagment potoa na hard diskot sto go imav kliknav desen klik i izbrav Shrink Volume uspeav go podeliv hard diskot ama sega ne mi ja dava pogolemata particija od hard diskot koga idam desen klik na My Computer i Manage pa poslem izbiram Disk Menagment ostanatiot del od hard diskot mi go dava kako UNALLOCATED , pa ako nekoj znae kako da si go povratam i ostanatiot del od mojot hard disk t.s. da mi ja pokaze drugata particija neka pise. Vi blagodaram odnapred
start, пишиIzvinete vaka no ako moze nekoj da mi kaze kako da instaliram makedonska podrska?
Фала многуstart, пиши
region and language
иди keyboards and languages
стисни change keyboards
па иди Add...
тука најди macedonian, штиклирај го
и одбери 3-4 пати ок дур не се затвори се
http://img209.imageshack.us/img209/3213/torrentguide.jpgФала многу
И само уште една молба ако може некој да ми дае линк да симнам офис?
Хахахахахахах кое објаснување човече, заборавиле уште да напишат колку кликања со маусот вкупно се за се да биде пасент...хахахахаха ова скроз за нубс еhttp://img209.imageshack.us/img209/3213/torrentguide.jpg
у кратки црти, иди на piratebay пиши microsoft office 2003/2007/2010 или кој и да ти треба и барај торент кој е прикачен од некој чичко што има зелена/розевка костурска глава
p.s. читај го убаво насловот на торентот може да не е целиот офис, може да е активатор/само еден продукт и слични срања