Windows 7

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

mamba

UNITED MACEDONIA
Член од
13 декември 2009
Мислења
93
Поени од реакции
3
Zdravo forumdjii na kajgana, ke ve molam ako nekoj znae da mi pomogne, koristam Windows 7 Home Premium i sakav da go podelam hard diskot i odev desen klik na My Computer pa od tamu izbrav Manage i potoa izbrav Disk Menagment potoa na hard diskot sto go imav kliknav desen klik i izbrav Shrink Volume uspeav go podeliv hard diskot ama sega ne mi ja dava pogolemata particija od hard diskot koga idam desen klik na My Computer i Manage pa poslem izbiram Disk Menagment ostanatiot del od hard diskot mi go dava kako UNALLOCATED , pa ako nekoj znae kako da si go povratam i ostanatiot del od mojot hard disk t.s. da mi ja pokaze drugata particija neka pise. Vi blagodaram odnapred

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Zdravo forumdjii na kajgana, ke ve molam ako nekoj znae da mi pomogne, koristam Windows 7 Home Premium i sakav da go podelam hard diskot i odev desen klik na My Computer pa od tamu izbrav Manage i potoa izbrav Disk Menagment potoa na hard diskot sto go imav kliknav desen klik i izbrav Shrink Volume uspeav go podeliv hard diskot ama sega ne mi ja dava pogolemata particija od hard diskot koga idam desen klik na My Computer i Manage pa poslem izbiram Disk Menagment ostanatiot del od hard diskot mi go dava kako UNALLOCATED , pa ako nekoj znae kako da si go povratam i ostanatiot del od mojot hard disk t.s. da mi ja pokaze drugata particija neka pise. Vi blagodaram odnapred
Ау брате шта си урадио. Сарма. Викни си некој што ја разбира и директно на компјутер да ти намести, вака преку форум тешко да ти се објасни.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ќе го средиш со алатаките за хард диск во компилацијата Hiren's Boot 13.0

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Izvinete vaka no ako moze nekoj da mi kaze kako da instaliram makedonska podrska?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Десен клик на Unalocated и New Simple Volume. Next, Next... и завршена работа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Izvinete vaka no ako moze nekoj da mi kaze kako da instaliram makedonska podrska?
start, пиши
region and language
иди keyboards and languages
стисни change keyboards
па иди Add...
тука најди macedonian, штиклирај го
и одбери 3-4 пати ок дур не се затвори се :D

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
start, пиши
region and language
иди keyboards and languages
стисни change keyboards
па иди Add...
тука најди macedonian, штиклирај го
и одбери 3-4 пати ок дур не се затвори се :D
Фала многу :)
И само уште една молба ако може некој да ми дае линк да симнам офис? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Фала многу :)
И само уште една молба ако може некој да ми дае линк да симнам офис? :D
http://img209.imageshack.us/img209/3213/torrentguide.jpg

у кратки црти, иди на piratebay пиши microsoft office 2003/2007/2010 или кој и да ти треба и барај торент кој е прикачен од некој чичко што има зелена/розевка костурска глава

p.s. читај го убаво насловот на торентот може да не е целиот офис, може да е активатор/само еден продукт и слични срања

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
http://img209.imageshack.us/img209/3213/torrentguide.jpg

у кратки црти, иди на piratebay пиши microsoft office 2003/2007/2010 или кој и да ти треба и барај торент кој е прикачен од некој чичко што има зелена/розевка костурска глава

p.s. читај го убаво насловот на торентот може да не е целиот офис, може да е активатор/само еден продукт и слични срања
Хахахахахахах кое објаснување човече, заборавиле уште да напишат колку кликања со маусот вкупно се за се да биде пасент...хахахахаха ова скроз за нубс е :vozbud:

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
несум сеа до толку нуб :D али нов сум у ова седмицава и малце комплицирано :D

haCk0r

Customization Windows OS
Член од