Windows 7

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Десен клик на празниот простор на лентата,бираш Properties,Taskbar>Taskbar buttons-Never Combine.Воала :)

--- надополнето ---

Фала али ипак подобро е како што си беа - мали.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Ако не го чепкам компијутеров за 15 минути мониторов станува црн и по кратко време автомацки спие (опцијата sleep).. Е каде можам да го подесам тоа за да не ми станува црн и да не спие?
Start > Control Panel > Power Options > Change plan settings

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
На тие што Microsoft им го откри нелегалниот Windows, сега можат без да инсталираат кракови, да си ја продолжуваат Trial верзијата, легално

тука http://forums.mydigitallife.info/threads/19113-The-InfiniteRearm4-Project-Run-Windows-7-forever-without-cracks-patches-or-loaders

Сепак и тоа програмче е нешто слично како лоадер/крак :)
Болје кракуван, бар нема да биде триал, башка како што ги фаќа Мајкрософт пиратските копии,
така излегуваат нови верзии на краковите, така да нема криза :)

P.S. Кај мене сеуште нема јавено ништо, а ПЦ-то ми е up-to-date, кракован ми е со Remove WAT

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Дали се задолжителни абдејтите на виндоус 7 ?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
апдејтите не вклучуваат само најнови драјвери туку и безбедносни закрпи на самиот ОС кој антивирусната програма не ги вклучува затоа е препорачливо да ги имате најновите апдејти

T

Tetro

Гостин
апдејтите не вклучуваат само најнови драјвери туку и безбедносни закрпи на самиот ОС кој антивирусната програма не ги вклучува затоа е препорачливо да ги имате најновите апдејти
да? за да можат да те зафркаваат со џенуин-от? не, фала :smir:

Е

експерт

Гостин
Сепак и тоа програмче е нешто слично како лоадер/крак :)
Болје кракуван, бар нема да биде триал, башка како што ги фаќа Мајкрософт пиратските копии,
така излегуваат нови верзии на краковите, така да нема криза :)

P.S. Кај мене сеуште нема јавено ништо, а ПЦ-то ми е up-to-date, кракован ми е со Remove WAT
ama ova microsoft go prepoznava kako Genuine

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Сите знаеме дека сме користеле Win XP без никакви апдејти и тоа без никакви проблеми :) па сега зошто да не можеме да користиме WIn 7 без апдејти :baeh:

PS: јас го кракнав со Remove WAT

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Извинете што сум надвор од текот на муабетот, али ова се однесува за оние што сеуште го немаат Win 7.
Имам директни линкови од страната на Microsoft за Win 7 Ultimate 32 и 64bit MSDN верзија, кој сака нека каже.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
0
Svezo instaliran windows 7... i sakam da smenam da pishuvam so mak. podrshka... Kako ?

Kajgana Shop

На врв Bottom