T
Tetro
Гостин
кај мене се исклиучени, к.р ме боли
Фала али ипак подобро е како што си беа - мали.Десен клик на празниот простор на лентата,бираш Properties,Taskbar>Taskbar buttons-Never Combine.Воала
--- надополнето ---
Кај го напрај тоа долу Windows live Messinger да ти биде толкаво?
Start > Control Panel > Power Options > Change plan settingsАко не го чепкам компијутеров за 15 минути мониторов станува црн и по кратко време автомацки спие (опцијата sleep).. Е каде можам да го подесам тоа за да не ми станува црн и да не спие?
На тие што Microsoft им го откри нелегалниот Windows, сега можат без да инсталираат кракови, да си ја продолжуваат Trial верзијата, легално
тука http://forums.mydigitallife.info/threads/19113-The-InfiniteRearm4-Project-Run-Windows-7-forever-without-cracks-patches-or-loaders
кај мене не се, само на почеток кога инсталирав, ѓи абдејтирав драјверите, и толкуДали се задолжителни абдејтите на виндоус 7 ?
да? за да можат да те зафркаваат со џенуин-от? не, фала :smir:апдејтите не вклучуваат само најнови драјвери туку и безбедносни закрпи на самиот ОС кој антивирусната програма не ги вклучува затоа е препорачливо да ги имате најновите апдејти
ama ova microsoft go prepoznava kako GenuineСепак и тоа програмче е нешто слично како лоадер/крак
Болје кракуван, бар нема да биде триал, башка како што ги фаќа Мајкрософт пиратските копии,
така излегуваат нови верзии на краковите, така да нема криза
P.S. Кај мене сеуште нема јавено ништо, а ПЦ-то ми е up-to-date, кракован ми е со Remove WAT
Start>Svezo instaliran windows 7... i sakam da smenam da pishuvam so mak. podrshka... Kako ?